Gadgeturi

Top 5 Cel mai bun storcător de fructe

cel mai bun storcator de fructe

Vara se apropie cu pași timizi dar siguri și odată cu ea vine și căldura mare, monșer! Aerul condiționat ne va vântura pletele și ne va răcori pielea, dar cum putem să ne răcorim și pe interior? Recomandarea mea: un smoothie sănătos cu gheață preparat cu ușurință cu cel mai bun storcător de fructe.
Minimul necesar pentru toate rețetele de smoothie-uri este un storcător de fructe și o combinație de fructe și ce vrei să mai adaugi. Dacă pentru fructe mergi la piață sau supermarket, pentru un storcător de calitate merită să arunci un ochi pe oferta Emag.

Cel mai bun storcător de fructe în buget

Când alegi un storcător este important să te interesezi de câteva lucruri în raport cu prețul. În primul rând, ce capacitate are recipientul pentru suc? Dacă ești o femeie singură și independentă, îți va fi suficient un recipient de 0,35-0,5. Ține minte să faci atât suc cât bei odată, fructele pot oxida și își pierd din valoarea nutritivă.
Cât de mare vrei să fie tubul de alimentare? Câte viteze vrei să aibă? Cât de ușor se curăță? După ce ți-ai răspuns la aceste întrebări și îți cunoști bugetul, poți să faci o alegere.

Uite câteva dintre cele mai ieftine storcătoare de fructe pe care le-am găsit la eMAG – AICI!

În continuare o listă de 5 storcătoare de fructe pe care le recomandam:

1. Storcător de fructe Star-Light RPJ-500W

Recipientul este ideal pentru o singură persoană, iar tubul de alimentare este de o dimensiune rezonabilă. Mărimea lui redusă îl face să fie ușor de depozitat și spălat. Nu este foarte puternic (500W) dar este suficient și este pe deasupra și silențios. Firma producătoare nu este foarte cunoscută, produsul însă este de calitate. Cele două trepte de viteză sunt mai mult decât îndeajuns.
Vezi aici redus la eMAG.

2. Storcător de fructe Philips Viva Collection HR1855/90, 700 W

Recipientul este ceva mai mare, suficient pentru două persoane. De asemenea, tubul de alimentare este mai mare – 75 mm, poți băga bucăți mari de fructe și legume. Este și mai puternic, dar are doar o treaptă de viteză. Chill, nu e o tragedie. Brandul costă mai mult, dar aduce cu sine și garanția calității. Și acesta e ușor de curățat și folosit.
Intră aici să îl cumperi redus la eMAG.

3. Storcător de fructe și legume Star-Light DPJ-800W

Aceași marcă ca primul din listă, dar mai mare și mai puternic. Recipientul de suc are 1 l, iar tubul de alimentare are 75 mm. Cei 800W pot fi testați pe cele 5 trepte de viteză.
Alege unul redus de la eMAG.

4. Storcător de fructe și legume Gorenje JC 800 Y

Din punct de vedere tehnic acesta și cel anterior sunt foarte asemănătoare. Diferența de preț este justificată de diferența de marcă.

Alege unul care îți place de la eMAG.

5. Storcător de fructe și legume cu melc Heinner HSJ-160RD

Ultimul pe listă este un storcător cu putere mic, dar recipient de suc măricel (1,5 l). Are o construcție ergonomică și este foarte ușor de curățat.
Vezi care este preferaul tău de la eMAG.

Iar acum că te-ai dotat cu cel mai bun storcător de fructe, este momentul să încerci una sau toate cinci aceste rețete grozave de smoothie-uri.

Sursă poză: phase1clinicaldevelopment.com

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.