Gadgeturi

Cel mai bun espressor recomandat de noi

cel mai bun espressor

Nu se compară nimic cu mirosul de cafea proaspătă dimineața. Oricât de încruntată te-ai fi trezit, o cafea fierbinte, în ceașca preferată, e ca un sărut aromat, care îți dă chef nou de viață. Așadar, de ce să nu investești în starea ta de bine și să-ți cumperi cel mai bun espressor (pe măsura bugetului)?
Am pus laolaltă pentru tine o listă de factori pe care să-i ai în vedere în achiziționarea celui mai bun espressor pentru nevoile tale și în bugetul tău.

Doar azi ai de la eMAG espressoare la prețuri reduse – poți cumpăra de aici!

Cel mai bun espressor are minimum 15 bar

Calitatea cafelei poate fi determinată de presiunea espressorului. Unele espressoare au sistem pe abur. Acestea sunt mai ieftine, dar dezvoltă o presiune de doar 2-3 bar (presiunea cu care împinge apa fierbinte peste cafea). Mașinile cu sistem cu pompă pot atinge o presiune mult mai mare. Sfatul profesioniștilor este să folosiți un espressor cu o presiune de minimum 15 bar, pentru a obține o cafea gustoasă și ușor cremoasă.

Alimentare cu cafea sau capsule?

Espressoarele pot fi alimentate cu cafea sau capsule. Cele alimentate cu cafea sunt cele tradiționale. Aroma cafelei este autentică (în funcție de cafea, desigur), dar utilizarea poate produce ceva mizerie (resturi cafea etc) și trebuie să testezi până obții cantitatea ideală de cafea. Avantajul aparetelor cu alimentare cu capsule este destul de evident: confort. La aceasta poți adăuga, însă, și diversitatea. Poți folosi tot felul de capsule. Dezavantajele ar fi prețul (atât al aparatului cât și a capsulelor) și faptul că ești blocat într-un anumit sistem de alimentare.

Calitatea materialelor este importantă

Atunci când vrei să cumperi cel mai bun espressor este important să te uiți la materialele din care este făcut. Este aproape toată din plastic? Oțel? Pare să fie fragil? Deobicei calitatea materialelor este direct proporțională cu prețul. Un aparat făcut din materiale rezistente are șanse la o viață mai lungă. Cum spune și proverbul „Omul sărac nu-și permite să cumpere lucruri ieftine”.

Testează și documentează-te

Pe cât posibil testează espressorul pe care vrei să îl cumperi. Dacă nu ai unde să îl testezi citește recenzii și documentează-te (forum-uri, blog-uri, site-uri de specialitate) teminic cu privire la toate funcționalitățile sale, întreținere și costuri pe termen lung.

Marcă bună nu înseamnă neapărat preț mare

Poți fi tentată să cumperi ceva mai ieftin și să renunți la marcă. Sfatul nostru este să nu faci asta. În cazul espressoarelor, marca vine cu promisiunea calității. Noi îți recomandăm Philipps, Bosh sau Krups. În ceea ce privește prețurile, eMag are în general cele mai mici prețuri, dar dacă știi exact ce espressor dorești să cumperi, caută și în alte magazine pentru a găsi cel mai mic preț.

Dacă preferi cafeaua verde, intră aici și slăbește sănătos! 

Espressoare în funcție de buget

Pentru un buget mai mic, vezi Espressoare între 200-500 lei

Dacă vrei să ai acasă un espressor cu mai multe funcționalități, vezi Espressoare între 500-1000 lei

Dacă vrei un espressor automat complet, vezi Espressoare între 1000-1500 lei

Recomandare

Cel mai vândut espressor în perioada aceasta este:

Espressor manual DeLonghi EC5.1, 800 W, 0.4 l, auto off, Cappuccino System, Negru

Vezi aici cât costă!

În plus, ai peste 270 de espressoare cu preț redus! Intră aici ca să le vezi! 

Cum să faci o inimă în cafea

Dacă ți-ar plăcea să îl surprinzi pe cel drag cu o cafea mult mai interesantă și în același timp, să îi spui cât de mult îl iubești, învață cum să decorezi cafeaua cu o inimă din spumă de lapte. Urmărește video de mai jos și, cu puțin exercițiu, îl vei lăsa pe iubitul tău cu gura căscată. 🙂

Cam acestea ar fi sfaturile noastre pentru achiziționarea celui mai bun espressor. Dacă mai ai întrebări sau sugestii, ne vedem în rubrica de comentarii.

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.