Despre noi

O idee a încolţit în mintea cuiva, apoi a fost împărtăşită altcuiva şi apoi ideea şi echipa s-au dezvoltat rapid, în scurtă vreme. Astfel, a apărut revista online chantel.ro, o revistă online pentru femei din care poţi afla ultimele tendinţe în modă, beauty sau design interior, de unde poţi descoperi cele mai interesante gadgeturi şi unde găseşti inspiraţie pentru cumpărăturile tale online.

Cine este Chantel?

Revista Online Chantel

Chantel este o femeie paradoxală: relaxată, dar care este mereu în gardă; care se bucură de o viaţă liniştită, dar care preferă să îşi susţină punctul de vedere; o femeie inocentă în aparenţă, dar care în viaţa din spatele scenei este o adevărată bad ass; o femeie prietenoasă cu oamenii, dar căreia îi place să fie singură.

Chantel este o femeie onestă, open minded, amuzantă, sexy. Chantel este femeia care îşi doresc toate femeile să fie. Este femeia perfectă în viziunea tuturor femeilor.

Afiliere

Revista online chantel.ro se bazează pe afilierea cu mai multe magazine online. Astfel, în anumite articole este posibil să existe linkuri de afiliere prin care noi câştigăm o sumă mică pentru întreţinerea site-ului. Practic, noi suntem ca un consultant de vânzări care primeşte un mic comision ori de câte ori tu cumperi ceva de pe magazinul online recomandat de noi. Acest lucru se întâmplă fără ca preţul produsului să fie afectat în vreun fel. Dacă alegi să cumperi de pe chantel.ro, acest lucru înseamnă că tu susţii însăşi existenţa acestui site.

Gusturile diferă

Chiar dacă există această relaţie de afiliere, noi nu scriem decât despre produse care ne inspiră, care ne plac şi care considerăm că se potrivesc cu această femeie extraordinară, Chantel. Acest lucru înseamnă că toate articolele noastre sunt subiective şi că nu există garanţii că gusturile tale se vor suprapune cu gusturile noastre.

Dacă ţi se pare că recomandările noastre nu sunt potrivite sau dacă ai sugestii pentru echipa noastră, te rugăm să ne scrii pe pagina noastră de Facebook.

Dacă ești o agenție de publicitate sau, pur și simplu, ai o propunere de colaborare, ne poți scrie pe contact@chantel.ro și promitem să revenim cu un raspuns cât de repede putem.

Mulțumim!

Echipa chantel.ro