Gadgeturi

10 gadget-uri de bucătărie de care nu știai că ai nevoie

Iată o listă de 12 gadget-uri colorate și haioase, numai bune să-ți înveselească ziua și timpul petrecut în bucătărie.
Toate produsele pot fi cumpărate de pe ebay (vezi link-uri sub poze) cu transport gratuit. Ai nevoie doar de cont pe ebay și paypal pentru a plăti.

1. Infuzor Cool Man

0gxM94P

Cum să nu te relaxezi când vezi acest omuleț cât de chill face baie în ceaiul tău? Cool Man este din silicon, ușor de curățat și utilizat.
Îl găsești aici cu 1,23 $

2. Solniță LOVE pentru sare și piper

Clișeul zice că ingredientul secret din mâncăruri este dragostea, dar povestea spune că ingredientul esențial este sarea. Acest set de solnițe le combină pe amândouă: poți avea pe masă și sare și dragoste.
Le găsești aici cu 6,99 $

2

3. Infuzor scafandru

3OM5qWu

Ceaiul nu prea se servește în pahar, dar un asemenea infuzor merită schimbarea. Umple micuțul scafandru cu ceaiul tău preferat și trimite-l la mare adâncime pentru a-ți colora și aroma ziua.
Îl găsești aici cu 2,38 $

4. Foarfecă de Pizza

Nu mai pierde vremea să-i înjuri pe băieții de la Jerry’s că nu au tăiat pizza cum trebuie. Cu această foarfecă specială poți tăia și servi felii delicioase de pizza.
O găsești aici cu 8,69 $

s-l500

5. Infuzor lamantin

3

Nu e chiar focă, dar e la fel de simpatic. Un lamantin foarte gras și leneș se sprijină de marginea cănii și aromează ceaiul.
Îl găsești aici cu 1,41 $

6. Pastasaurus Rex

Fie că ai copii, fie că nu, știu sigur că mâncatul spaghetelor o să fie mult mai amuzant cu această ustensilă.
Îl găsești aici cu 2,63 $

mgDSPAP

7. Cuburi de geață în formă de creier

hHEw4Lq

Forma aceasta dă un nou înțeles expresiei „brain freeze”. Poate fi utilă pentru băuturile de halloween sau alte petreceri tematice.
O găsești aici cu 2,34 $

8. Formă de prăjituri alfabet

Știm cu toții de supa alfabet, dar cu aceasta e destul de greu să te „exprimi”. Forma de prăjituri e altceva, poți scrie orice vrei pe prăjiturele, de la mesaje de dragoste la înjurături pentru dușmani. Nu uitați să puneți literele în oglindă.
O găsești aici cu 1,23 $

4

9. Formă ouă pentru microbiști

5

A trecut Paștele dar asta nu înseamnă că nu mai mâncăm ouă fierte. Ficatul s-a odihnit și putem încerca această formă care modelează ouăle. Ideală pentru petrecerile de vizionare de meciuri.
O găsești aici cu 8,99 $

10. Polonic Nessie

Sigur știi legenda monstrului Loch Ness. Această copie a lui poate să plutească la tine în supă și să facă invitații să zâmbească.
Îl găsești aici cu 1,12 $

RATvrGF

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.