Business

Top 5 obiecte decorative perfecte pentru stilul clasic de amenajare

artmark

Îți dorești o locuință care să emane eleganță și bun gust? Ei bine, stilul clasic de amenajare ți se va potrivi de minune! Mobilierul din lemn masiv și accesoriile vintage te vor ajuta să creezi efecte vizuale inedite. Totuși, definirea echilibrului când vine vorba de elementele de design devine o misiune destul de dificilă dacă nu faci alegerile corecte. Arta decorativă este una dintre cele mai indicate variante într-un asemenea caz. Iată 5 ornamente care se vor potrivi de minune stilului clasic de amenajare:

  1. Oglindă – Stilul Belle Epoque va crea imediat o atmosferă luxoasă, care îți va reaminti de parfumul vremurilor trecute. Strălucirea aparte pe care o conferă încăperii o va transforma în piesa de rezistență. Pe lângă estetica rafinată, oglinda are un rol major în maximizarea spațiului și crearea unor iluzii optice impresionante. Nu va mai trebui să îți faci griji în ceea ce privește organizarea eficientă a fiecărui obiect decorativ.
  2. Veioze sau lămpi art deco – Iluminarea spațiului este una dintre cele mai importante aspecte când vine vorba de amenajarea interioară. Lămpile sau veiozele din gama art deco vor combina cu succes utilul cu plăcutul. Lumina va fi una caldă, familiară, ideală pentru serile în care vrei să uiți de agitația cotidiană. De asemenea, maniera inedită în care sunt lucrate îți vor fi de mare folos în obținerea unui loc personalizat, care să te reprezinte în totalitate. Invitații tăi vor fi cu siguranță impresionați.
  3. Figurine din porțelan – Fie că este vorba de animale sau personaje celebre din istorie, figurinele din porțelan nu pot lipsi din încăpere. Cromatica jucăușă pe care o integrează oferă un suflu fresh încăperii. Pot fi amplasate cu ușurință în living, pe birou sau în bibliotecă.
  4. Sfeșnice – Mesele în familie vor arăta altfel acum cu ajutorul sfeșnicelor în stil neo-clasic. Finisajele atente la detalii sunt cele care transformă obișnuitul în extraordinar. Pietrele semiprețioase atașate adaugă un strop de rafinament și magie întregului ansamblu. Evenimentele importante din viața ta vor fi marcate, așadar, într-un mod inovativ. De asemenea, materialele din care sunt confecționate sunt răspunzătoare pentru gradele înalte de rezistență și durabilitate.
  5. Sculpturi – Adevărate opere de artă, sculpturile realizate cu grijă din materiale premium îți vor aduce aminte de somptuozitatea palatelor regale. Poți alege variante mai mari pentru hol sau living și unele mai compacte pentru dormitor sau baie. Rezultatul final va fi unul spectaculos din toate punctele de vedere.

Obiectele decorative art deco sau create în stil vintage te vor ajuta să creezi un loc definit de bun gust și eleganță. Însă, este foarte important să alegi producători autentici. Un magazin online de artă îți va oferi variantele de care ai nevoie pentru a da naștere un stil de amenajare original. Poți comanda rapid opțiunile preferate, iar personalul îți va sta la dispoziție ori de câte ori va fi nevoie.

Mizează pe calitate și alege magazinul Dependent de Artă pus la dispoziție de Artmark, cea mai mare casă de licitații din România!

 

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.