Dragoste & Sex

3 motive pentru care bărbații sunt mai romantici decât femeile

Lăsând la o parte instinctele dominante de care dau dovadă bărbații, suprizele de care sunt aceștia în stare ne fac să regândim ierarhia gesturilor cu care se laudă sexul frumos.

Bărbații pun mai ușor în cuvinte ceea ce gândesc.

Nu mai e un secret de mult ca femeile rostesc in medie mai multe cuvinte și cu greu îl poți urni pe el să-și dea cu părerea despre ceva care “momentan nu arde”. Cu toate astea când vine vorba de declarații, poezii sau mesaje cu litere magnetice pe frigider, un bărbat știe unde să te atingă pentru a obține efectul dorit.

Pentru bărbați, vocea femeilor este muzică.

Nu, aici nu încerc să fiu romantic ci să reamintesc că în urma unor scanări cerebrale s-a descoperit că zona creierului din capul bărbaților care procesează muzica este aceeași care se activează când ea vorbește cu el și deci, bărbații sunt mereu bombardați cu “sunete” pe care să le manipuleze în declarații nemuritoare.

Bărbații au nevoie să fie romantici.

Din cauza diferențelor fizice și psihologice dintre sexe, una din puținele metode de a obține recunoaștere de la parteneră este manifestarea iubirii care nu poate fi o stradă cu un singur sens și deci, pentru bărbați este o datorie și o plăcere să depună efort pentru a păstra flacăra puternică în relație.

Crezi că un bărbat romantic este sexy? Fie că ai un partener romantic, fie că nu îi pasă deloc de romantism, iată 7 secrete pentru a-ți îmbunătăți viața sexuală. 

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.