Dragoste & Sex

5 trucuri simple prin a determina un barbat sa te aleaga pe tine

5 trucuri simple prin a determina un barbat sa te aleaga pe tine

Oamenii atractivi au de cele mai multe ori mai multi predendenti. Acolo unde exista  concurenta va exista  si cateva modalitati prin care poti determina un barbat sa te aleaga pe tine. Doar de tine depinde cum poti sa determini barbatul din viata ta sa te prefere pe tine.

Cum il faci sa te  aleaga pe tine in locul unei alte femei

  1. Fii implicata si lasa-i impresia ca esti mai putin interesata

Daca vrei sa ii atragi atentia barbatului de care esti interesata atunci trebuie sa ii lasi impresia ca il placi si ca esti interesata de el. Cu toate astea nu trebuie sa il presezi sa se intalneasca cu tine. Motivul pentru care barbatii pleaca intr-o mica goana in procesul de cucerire este ca femeile tind sa fie mult prea disperate dupa ei.

Daca vei flirta cu barbatul din viata ta  atunci ii vei transmite acestuia semnalul ca esti interesata si el va simti mai putina presiune si  te va gasi mai interesanta.

Trebuie sa fii putin mai insistent fata de celelalte femei pentru ca barbatul de care este interesanta sa te gaseasca mai atractiva.

  1. Nu fi mereu disponibila pentru el

Oamenii se sperie atunci cand incearca sa recupereze un lucru care a fost mereu acolo dar care dispare brusc. Daca il astepti de o perioada buna de timp nu trebuie sa ii dai  un ultimatum, ci foarte simplu nu mai fi atat de accesibila pentru el.

Iesi incet din viata lui si vei vedea ca asta  il va speria si asa il vei determina sa incerce sa intre intr-o relatie cu tine. Cu mult calm vei avea parte de rezultatele pe care le doresti.

  1. Priveste-l in ochi

Incepe prin a-ti privi partenerul in ochi. Contactul fizic este o modalitate mult mai usoara prin care acesta se va putea decide in privinta ta.

Cu cat vei face asta mai des cu atat partenerul tau se va simti mai in largul lui langa tine. Doar asa vei putea stabili o conexiune mai profunda cu barbatul de care esti  interesata.

  1. Fa-l sa-si piarda interesul

Este un truc interesant care te va ajuta sa realizezi daca barbatul din viata este interesat sau nu de tine.  Daca acesta va afla ca nu mai esti  interesata de el atunci va inceta sa mai filtreze cu tine sau va incepe sa se zbata pentru tine.

In acest mod vei elimina mai usor concurenta.

  1. Intreaba-l direct ce te intereseaza

Poti discuta deschis cu  barbatul de care esti interesata. Daca nu ai abordat pana acum subiectul o poti face. Vezi care sunt dorintele lui si descopera ce asteptari are de la tine. Cu cat vei discuta mai mult cu acesta cu atat veti fi mai apropiati si te vei simti mai libera in jurul lui.

Doar asa barbatul de langa tine iti va descoperi valoarea si te va aprecia pentru ceea ce esti. Cu cat vei comunica mai mult cu el cu atat te vei apropia mai mult de el.

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.