Timp Liber

Conduc femeile mai bine decat barbatii sau nu?

Conduc femeile mai bine decat barbatii sau nu?

Femeile conduc mai bine decat barbatii si asta deoarece dau dovada de mai multa calmitate in trafic dar si de mai multa atentie. Cu totii am sesizat ca femeile au un comportament mult mai adecvat.

   Afla care este adevaratul motiv pentru care femeile conduc mai bine

Barbatii conduc in general cu o viteza foarte mare iar asta ii face sa se grabeasca si sa uite de semnele de circulatie. De aici apar si primele diferente de comportament dintre barbati si femei.

Barbatii vor sa se creada mai buni decat femeile la volan si din acest motiv ei vor da dovada de agresivitate ori de cate ori vor avea ocazia. De cele mai multe ori acestia sunt implicati in accidente rutiere. Din dorinta de a demonstra ca sunt mai buni, barbatii depasesc viteza legala si isi pun viata in pericol fara a se gandi la consecinte. In timp ce femeile respecta regulile de circulatie si dau dovada de o atentie sporita in trafic.

Inca din scoala de soferi se vede ca femeile sunt mai atente si au mai multa rabdare decat barbatii. Atunci cand trebuie sa parcheze intr-un loc stramt o femeie are rabdare si nu se enerveaza daca miscarea nu ii reuseste din prima, pe cand barbatii vor sa termine cat mai repede cu acea parcare si sa le iasa perfect. Daca nu reusesc sa parcheze din prima, acestia nu mai au atat de multa rabdare si usor usor isi vor pierde atentia.

In ceea ce priveste modul de invatare in scoala de soferi difera de la o persoana la alta. Femeile aloca o perioada mai mare de timp modului de invatare si fac cat mai multe chestionare, pe cand barbatii fac chestionare destul de repede si nu reusesc sa se poata concentra asa cum o fac femeile.

Atat barbatii cat si femeile pot accesa www.chestionareauto.ro pentru a reusi sa invete cat mai bine pentru scoala de soferi. Este foarte important sa ai un mediu de invatare propice si un site care sa iti puna la dispozitie cat mai multe intrebari. In momentul in care ajungi sa dai examenul format din proba teoretica trebuie sa iei un punctaj de minim 22 de puncte. Pentru a putea promova examenul mai usor este necesar sa faci chestionare si sa asimilezi cat mai multa informatie.

Cu ajutorul chestionarelor auto vei putea invata mai usor cum sa conduci si care sunt legile. In plus semnele de circulatie nu vor mai reprezenta o problema pentru tine. Trebuie sa cunosti toate semnele de circulatie pentru a putea iesi in trafic fara sa ai emotii. Este sigur si pentru tine sa stii toate semnele de circulatie si sa poti conduce pe orice drum fara probleme. In scoala de soferi vei invata cum sa faci asta si cum sa ai rabdare in trafic.

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.