Carieră

Primăvara înseamnă și Superblog

Spring Superblog 2017

Echipa Chantel.ro s-a gândit că nu ar fi o idee rea să înceapă primăvara cu acceptarea unei provocări interesante. Prin urmare, am ales să ne înscriem în competiția Spring Superblog 2017. Timp de o lună, pe lângă articolele practice cu care v-am obișnuit, vom posta și articole care fac parte din concursul de blogging menționat.

Aceasta este o bună oportunitate să ne testăm abilitățile de echipă, să ne apropiem și să ne susținem reciproc. În plus, ne dorim să abordăm subiecte diferite despre care să scriem într-un timp limitat, actualizăm informații mai vechi, să vă oferim informații noi de primavară, să vă oferim recomandări despre produse nou apărute pe piață sau produse mai vechi.

O parte din echipa Chantel deja lucrează de acasă și se susține finaciar din scris articole. O altă parte și dorește să ajungă la această performanță. Prin urmare, ne dorim să ne folosim de această ocazie pentru a ne perfecționa stilul de scris, pentru a ne verifica modalitatea de abordare a diverselor teme care vor apărea în concurs. Să ajungi să te susții financiar doar din scris este o provocare mare. Este un traseu îndelung și nu chiar ușor. Dar nu imposibil de parcus. De aceea încercăm toate modalitățile de a ne dezvolta și a ne îmbunătăți abilitățile de scriere.

Dacă îți dorești și tu să ajungi să câștigi bani scriind, urmărește-ne și află ponturi de la noi. Dacă deja câștigi din scris, te invităm să ne oferi și nouă câteva ponturi din experiența ta.

Vă invităm pe toate și pe toți să ne fiți alături cu comentarii, like-uri și share-uri, dacă vă plac articolele noastre! 🙂

 

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.