Carieră

Lady Chantel vrea să crească mare

Se apropie prima aniversare a revistei Chantel, iar noi ne dorim ca Lady Chantel să crească frumos odată cu trecerea timpului. Important este să crească cât se poate de mult și chiar mai mult de atât, să fie puternică şi frumoasă.

Acum că s-a terminat porţia de drob şi pască şi fără a etira urzeala vorbăriei prea mult, hai să citiţi şi voi ce planuri de viitor avem.

Cine este Lady Chantel

Este femeia modernă, sub numele căruia scrie parte din echipa revistei. Lady Chantel nu stă la încondeiere, ci caută să ofere informații foarte utile şi reale cititorilor. Abordează subiecte foarte diverse şi se joacă cu prezentarea acestora, astfel încât să placă ochiului.

Provocările vin pe parcurs

Chiar dacă uneori ne-am simţit ca peştele pe uscat şi aveam nevoie să ne scăldăm ideile într-un praf magic umezit, ca să lase urme în online, am reuşit să ducem la bun sfârşit ceea ce ne-am propus la fiecare provocare primită. Ultima provocare primită vine din partea unui blogger ce întreabă „Ce-am fi, dacă am fi?”.

Am fi….

o redacţie editorială foarte bine organizată, care ar scoate în fiecare săptămână în format electronic(e-book) revista Chantel.

Un e-book care promovează frumuseţea naturală a vieţii, stilul de viaţă sănătos, sportul, femeia educată, femeia cu educaţie, femeia independentă, femeia îndrăgostită, femeia chic, femeia activă, femeia modernă, femeia care caută mereu să evolueze.

Şi am avea un spaţiu atipic

Biroul ar fi situat deasupra propriei noastre cafenele. O clădire structurată pe două nivele. La parter se găseşte cafeneaua „Lady Chantel”, sursa noastră parţială de inspiraţie şi la etaj am avea birourile care ne vor oferi ambianţa pentru restul inspiraţiei de care avem nevoie. Birouri atipice.

În loc de scaune, am sta în leagăn. În loc de trandafiri sau orhidee, am avea muşcată pe birou. În pauze am avea parte de distracţie oferită de clovni. Ţinuta office ar include obligatoriu o eşarfă.

Idei de Ţinute office WOW!

Şi am avea neaparat o pisică neagră prin apropiere.

Lansarea va veni curând

Sperăm ca împlinirea acestui vis să aibă loc cât mai repede. Un e-book cu numele Lady CHANTEL pe ea, care se vinde la un preţ rezonabil şi care iese din tiparele tuturor ideilor întâlnite până acum. Liniile de chenar din lumea editorialului nu ne limitează.

Credeţi că ar ţine minte cineva o deschidere de cafenea unde este obligorie purtarea pălăriei- nasture? O lansare ce începe spre subseară şi ţine până dimineaţa. Aşa profităm şi savurăm o cafea bună. O lansare care se va lăsa cu articole creative ce vor apărea în următorul eBook. Căci atunci când se întâlnesc oamenii se lasă cu amintiri ce dăinuiesc în timp.

Voi aţi citi un eBook marca Lady Chantel? Sau aţi servi o cafea în sediul lui Lady Chantel?

2 Comentarii

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.