Beauty

5 trucuri pentru un păr superb

hairstilist păr

Să ai o rutină de îngrijire a părului ca să obţii un păr superb nu înseamnă doar şampon, balsam şi o mască pe săptămnă. Trebuie să acordăm la fel de multă atenţie părului câtă acordăm şi tenului. Părul femeilor din ziua de astăzi este foarte agresat: produse nepotrivite pentru tipul de păr, vopsea, ondulatoare etc. Nu poţi aştepta minuni dacă faci investiţii minime. Îţi propun ca pe lângă şampon şi balsam să mai ţii cont şi de trucurile de mai jos.

Nu mai agresa termic părul

Când îţi usuci părul nu folosi niciodată uscătorul fără să aibă concentratorul ataşat. Cu ajutorul lui îndepărtezi sursa de aer fierbinte de păr. Nu uita să nu îţi usuci părul în toate direcţiile pentru că acest lucru doar va deteriora firul de păr. Îndreaptă uscătorul în josul firului de păr pentru că astfel vei netezi cuticula. În plus, nu folosi nivelul cel mai mare de căldură la uscător.

hairstyle

Găseşte o super tunsoare

De ce acesta este un truc? De unde ştii că ai o tunsoare super? Ideea este să creezi o mişcare superbă a părului. Chiar şi când este împărţit de uscător în două, revine într-o manieră extraordinară. De ce este important? Pentru că atunci când părul se mişcă odată cu tine, arată a păr sănătos.

Sigilează firele despicate

Uleiurile şi cremele de netezire pot masca temporar aspectul firelor despicate, dar poţi folosi un bandaj temporar de ultimă oră, cum ar fi sigilarea firelor despicate.

Tunde-ţi vârfurile

Să tunzi doar vârfurile firelor de păr nu doar că previne despicarea acestora, dar menţine un look fresh al părului, fără semne de deteriorare. De fapt, nici nu se va observa că ai tăiat puţin din lungimea părului pentru că practic tunzi fix numai vţrfurile firelor de păr.

Arma secretă a părului tău este uleiul de păr

Chiar şi părul subţire va beneficia de pe urma uleiului de păr. Dacă ai părul fin, deteriorat, după ce usuci părul, pune o picatură de ulei în palmă, întinde uleiul pe palme şi apoi tamponează uşor părul pentru netezi firele rebele şi cele rupte din jurul feţei. Care este rezultatul? Părul va fi hidratat, neted şi va avea o strălucire.

Acum te poţi bucura de vară şi de soare fără a fi nevoită să îţi ascunzi părul. Dar nu uita, şi părul are nevoie de protecţie pe durata sezonului cald. 🙂 Iar dacă vrei să asortezi la părul tău superb un machiaj trendy,  intră aici ca să afli ultimele trenduri în materie de makeup pentru vara 2016.

8 Comentarii

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.