Dragoste & Sex

Învață dirty talk-ul și vezi ce efect are asupra LUI

dirty talk

Nu știu cum sunteți voi, dar mie nu îmi place sexul pe ”silent mode”, sexul în șoaptă. Sau cum se zice să se audă musca în timp ce fac sex. Nu mă inspiră în nici un fel și este rețeta perfectă pentru o viață sexuală plictisitoare. Și nu ne dorim așa ceva, nu? Parcă sună bine puțin dirty talk, care să readucă pasiunea și nebunia frumoasă în relație.

De ce ar trebui să iau în considerație dirty talk?

Poate unele dintre femei cred că frazele ”murdare” sunt strict pentru dormitor. Cu siguranță fac sexul mai plăcut, dar își fac treaba în mai multe aspecte ale relației voastre.

De multe ori, când ești într-o relație de lungă durată sau într-o căsătorie, simți că iubești din ce în ce mai mult persoana de lângă tine. Dar parcă a devenit mai degrabă un prieten și un coleg de cameră, decât cineva care te înfierbântă și îți ia mințile.

În loc să rupeți hainele de pe voi de fiecare dată, vă luptați să vă excitați reciproc și să intrați în starea de sex. Probabil că ați încercat și multiple ponturi și formule de pe internet pentru a reaprinde scânteia…dar nimic nu funcționează pe termen lung.

The Power Of Dirty Talk

Do you like dirty talk?

Posted by Cultura Colectiva + on 9 Martie 2017

Tensiunea sexuală este cheia

Este acel sentiment magic care vă menține gândurile unul la celălalt, dorind să fiți fizic aproape și care vă excită atunci când sunteți unul lângă altul. Dirty talk-ul este cu siguranță o modalitate excelentă de a construi tensiunea sexuală cu iubitul tău. Tensiunea sexuală este nucleul unei relații pasionale cu un bărbat de care te simți foarte atrasă.

Cumpără de aici cea mai sexy lenjerie intimă

Cu siguranță face sexul mai intens

Astfel poți îmbunătăți și intensifica viața sexuală. Poți să gemi și să spui tot felul de cuvinte ”murdare” în timp ce tu și iubitul tău sunteți înfirbântați și vă bucurați de actul sexual în sine.

 Dar dacă nu te simți încă destul de confortabil să vorbești prea ”murdar”, atunci șoptește-i la ureche ”Nu te opri, ador ce îmi faci!” sau ”Ești incredibil!”. Aceste cuvinte vor face sexul mai senzual și mai sexy, iar rezultatul îl vei simți pe propria piele, ca să zic așa.

Îl ajută să se gândească mereu la tine

Nu doar crează tensiune sexuală, dar menține gândurile iubitului tău ocupate…cu tine. Nimic nu e mai rău ca un iubit sau soț care călătorește mult și care poate mai are și o colegă prea prietenoasă și care flirtează cum respiră. Dacă folosești cuvintele potrivite îl vei face să se gândească mereu la tine, să fantazeze la momentul când vă veți întâlni și să să aștepte cu nerăbdare să îi scrii din nou.

dirty talk

Atunci când combini construirea tensiunii sexuale cu menținerea gândurilor iubitului tău concentrate pe tine și sexul intens, probabil că începi să întrevezi cât de benefic poate fi dirty talk-ul pentru relația ta.

Cum să vorbești ”murdar” – Instrucțiuni pas cu pas

Acum că am stabilit de ce este absolut necesar să folosești dirty talk-ul cu iubitul tău, hai să învățăm și cum să facem asta. Citește cu atenție fiecare recomandare și bucură-te de iubitul tău.

Începe blând.

Dacă vei începe dintr-odată să folosești dirty talk cu iubitul tău și să fii extrem de explicită, există șanse bune să se sperie. Mai ales dacă acesta este ultimul lucru la care s-ar aștepta de la tine. Mai bine introduci treptat cuvintele obraznice în vocabular. Începe blând și devin-o din ce în ce mai explicită și mai intensă.

Cumpără de aici jucării sexy pentru dormitor

Începe în dormitor.

Vei descoperi că e mai ușor și mai natural să introduci acest vocabular în dormitor sau când sunteți doar voi doi. Așa vei evita presiunea suplimentară. Odată ce te vei simți mai confortabil cu limbajul obscen, atunci ești gata pentru a experimenta și în altă parte. Nu există ceva mai excitant decât reacția iubitului tău când îi șoptești la ureche ceva ”murdar”, în timp ce sunteți cu prietenii într-un bar sau la piscină.

dirty talk

Mulează limbajul pe ce îi place lui.

Aproape fiecărui bărbat de pe planetă îi place să îi vorbești ”murdar”, dar este vital să afli repede ce tip de cuvinte și fraze îi plac cel mai mult. Unii preferă un limbaj subtil, poate chiar politicos, în vreme ce alții își doresc să fii cât de explicită poți.

Așa că iubitului tău i-ar putea plăcea fraze subtile precum ”Abia aștept să ajungem acasă”, în timp ce sunteți la masă la părinți. Sau poate că adoră când ești extrem de explicită în fraze precum ”Abia aștept să ajungem acasă, ca să mă așez în genunchi și să îți simt … ” (completează tu cu ce vă place vouă cel mai mult să faceți în pat).

Secretul este să afli ce fel de dirty talk îi place, așa că va trebui să încerci mai multe variante. Ai putea să îi trimiți mesaje ”murdare” sau să îl întrebi inocentă lucruri dirty și obraznice.

Cumpără de aici cele mai sexy costume pentru dormitor

Adaptează-te la ce îți place și ție

Desigur, vrei să îți exciți iubitul și să folosești cuvintele care îi plac lui. Dar nu uita că trebuie să îți placă și ție și să fie distractiv pentru amândoi. Prea multe femei uită acest lucru.

Dacă nu te simți deloc confortabil să folosești un limbaj explicit cu iubitul tău sau nu îți place ideea de a trimite mesaje dirty, nu face asta! Ideea este să te exciți și tu, nu doar iubitul tău.

Dar sfatul meu este să încerci înainte de a te hotărî că ți se potrivește sau nu. Este absolut normal să fii puțin stresată sau timidă la început. Dar pe măsură ce repeți jocul și vezi reacția iubitului tău, încrederea ta va crește.

tensiune sexuală

Nu forța

Sfaturile pe care le citești aici sunt doar atât: sfaturi. Nu este o lege strictă care funcționează fără excepție de fiecare dată, în fiecare situație. Oricine susține că are un secret, o ”formulă magică” pentru dirty talk care funcționează mereu, minte.

Așa că, dacă încerci de câteva ori o tehnică de a vorbi ”murdar” și niciodată nu obții reacția pe care o dorești, NU TREBUIE SĂ CONTINUI SĂ FOLOSEȘTI TEHNICA RESPECTIVĂ. Uită de ea și încearcă altceva. Cu ajutorul acestui proces de încercare și eroare, ce funcționează și ce nu funcționează, vei aduna o enciclopedie de fraze și strategii ”murdare”. Cu ajutorul acestui bagaj ”murdar” îți vei menține iubitul aproape.

Unele femei descoperă că cel mai bun limbaj este cel explicit, în vreme ce altele află că cel mai bine funcționează limbajul subtil. Alte femei excelează la sexul prin telefon, în vreme ce altele obțin rezultate mai bune din mesajele ”murdare”. Concentrează-te pe ceea ce merge cel mai bine la tine.

Marea minciună a dirty talk-ului

Există o idee greșită susținută de multe femei care învață să vorbească ”murdar” și sper ca tu să nu o adopți. Unele femei cred că cea mai bună metodă de dirty talk este de a fi foarte explicită și agresivă. Vei descoperi că, de multe ori, reacția poate fi mai intensă și mai puternică atunci când folosești un limbaj subtil în locul unuia agresiv sau explicit.

De exemplu, în timp ce ești la o petrecere cu iubitul tău, apleacă-te ușor spre el și șoptește-i: ”Ce i-aș face dacă nu ar fi oamenii ăștia aici!”. Apoi zâmbește-i obraznic și continuă discuția normal. Îl va zăpăci cu totul. Se va gândi constant la ce ai vrut să spui, ce îi vei face după petrecere și, desigur, va fi foarte excitat. Și totuși, tu nu ai spus nimic scandalos.

Dacă vrei să îl faci să simtă plăcere la un nivel maxim și să devină dependent de tine sexual, atunci vei vrea să citești articolul acesta despre cum să îl înnebunești cu o partidă de sex oral. Iar dacă ești interesată de cât mai multe tipuri de orgasme, atunci află mai multe din articolul de aici.

Ține minte sfaturile noastre atunci când experimentezi sexual și vei avea alături un iubit foarte fericit, care va fi sexual dependent de tine și doar de tine. Succes la vorbit…MURDAR! 😉

 

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.