Dragoste & Sex

6 pași să îi oferi un sex oral de neuitat!

sex oral

Data viitoare când îi vei face sex oral iubitului tău, va avea parte de o mare surpriză! Cât timp a trecut de când te-ai gândit cu adevărat la tehnicile tale de a oferi sex oral? Ești norocoasă! Am de gând să-ți povestesc despre 6 pași care te vor ajuta să îi oferi un sexul oral de neuitat. Perfect pentru a-l face fericit, dar și pentru a-ți întoarce favoarea! 😉

Începe cu preludiul

Părerea generală este că bărbații nu se bucură de preludiu la fel de mult ca si femeile. Fals! S-ar putea ca iubitul tău să nu îți spună că de fapt că îi place preludiul, dar va avea orgasme mult mai puternice si mai placute dacă se bucură de un preludiu din partea ta, înainte de a-i oferi sex oral. Același lucru este valabil și pentru sexul regulat. Din fericire, preludiul este destul de ușor. Iubitul tău se va bucura de cele mai multe dintre aceleași lucruri de care te bucuri și tu în timpul preludiului.

Gândește-te la cum îl săruți. Nu îi da doar un pupic pe obraz, ci acordă atenție și restului corpului său. Nu doar gâtului și obrajilor; sărută-l peste tot stomacul și pe spate, de asemenea. Vei descoperi că dacă îl săruți de la picioare în sus, spre vintre, vei obține reacții pozitive din partea iubitului.

sex oral gură buze

Întotdeauna de la bază la vârf

În acest stadiu, iubitul tău va fi foarte dornic să i se facă sex oral. Este perfect. Cu următorul pas vine și sexul oral de-adevăratelea. Începe prin a-i da pantalonii / chiloții jos, astfel încât totul să fie mai ușor de accesat. Ține cu grijă baza penisului lui în mână și apoi folosește-ți limba pentru a-l linge încet, de la baza spre vârf. Poți încerca să lingi dinspre vârf spre bază, dar vei descoperi că este un pic cam ciudat.
În loc să lingi constant de jos în sus, încearcă și câteva varianțiuni ale acestei tehnici. Încearcă să îți plimbi limba dintr-o parte în alta a membrului în timp ce îți faci drum de la bază spre vârf. Vei descoperi, de asemenea, că iubitul tău adoră să acorzi cea mai mare atenție vârfului membrului său.

sex oral linge

Nu te opri la ”înăuntru și afară”…fii creativă!

Acum este timpul să îi faci sex oral propriu-zis. Una dintre cele mai mari greșeli pe care femeile o fac în mod constant este că utilizează aceleași tehnici plictisitoare și vechi, în loc să apeleze la un pic de variație.

Divine Art of Oral Pleasure – Luciu de Buze Stimulator

Tehnica principală de sex oral care este folosită iar și iar se numește „înăuntru și afară.” Practic este atunci când bagi și scoți penisul în și din gură cu buzele înfășurate în jurul membrului.

Chestia este că cei mai mulți tipi iubesc această tehnică, DACĂ utilizezi în același timp și alte tehnici, cum ar fi:

  • Ține-l în gură și folosește-ți limba pentru a face în jurul membrului ”cercuri și opturi”, masându-l în timp ce faci asta.
  • Cu ajutorul limbii concentrează-te doar pe capul penisului lui.
  • Dă o atenție specială testiculelor. Le poți linge sau le poți lua în gură, le poți suge și strânge ușor .

joc sexual

Dă-i o mână de ajutor

Ai putea fi tentată să crezi că dacă îți folosești mâinile nu este de fapt sex oral, dar te-ai înșela. De fapt, iubitul tău va aprecia foarte mult acest lucru. Cel mai ușor mod de a folosi mâinile atunci când oferi sex oral este să apuci, pur și simplu, membrul și să îl masezi ușor în sus și în jos. Când combini acest lucru cu „cercurile și opturile” făcute cu limba, în același timp, practic ai rețeta pentru un iubit fericit.

Dar asta nu e tot ce poți face cu mâinile. O altă tehnica importantă este să îți folosești  mâinile pentru a masa testiculele iubitului tău, în același timp când îl iei în gură.

 sex

Vezi cât de adânc poți merge

Primii 4 pași vor fi un start bun pentru a-i oferi iubitului tău un sexul oral mai plăcut, dar nu trebuie să te oprești doar acolo; de ce nu ai învața tehnici mai avansate? Oferindu-i gâtul tău cât mai adânc, iubitul tău se va simți incredibil, dar nu vreau să te mint: este nevoie de un pic de practică pentru a reuși fără ca tu să te simți oribil.

Cheia este de a practica în mod constant pe ceva cum ar fi o banană decojită sau chiar un vibrator, până când simți că este relativ ușor de făcut. De asemenea, decât să îl anunți pe iubitul tău că ai de gând să mergi în adâncime, mai degrabă doar l-ai surprinde. Ai încredere în mine când îți spun că va fi mai mult decât plăcut surprins. 😉

 deep throat

Finalizează cu un ritm încet

Atunci când utilizezi toate aceste tehnici, iubitul tău va avea un orgasm incredibil de plăcut. Atunci când iubitul tău ejaculează în cele din urmă, el va experimenta multe dintre senzațiile pe care le ai tu când ai orgasm. Unul dintre aceste lucruri este faptul că penisul lui va deveni incredibil de sensibil la atingere, la fel ca și clitorisul după un orgasm clitoridian.

Așa că, atunci când iubitul tău ajunge la orgasm, asigură-te că nu aplici o presiune prea mare asupra penisul lui. În schimb, redu viteza a ceea ce faci și continuă toate mișcările cu limba, gura și mâinile mult mai ușor. În cazul în care vrei să îi oferi experiența maximă a sexului oral, încearcă să înghiți sperma eliminată.

finalizare sex oral

Înainte de a te trimite să îți înnebunești iubitul cu un sex oral de neuitat, trebuie să îți spun cea mai importantă, simplă și mai de efect metodă: FII ENTUZIASTĂ ȘI NATURALĂ! Atât de simplu este. Dacă iubitul tău nu simte că ești prinsă în moment, că ești conectată cu el și că abia aștepți să îi oferi plăcere maximă, atunci el nu se va bucura la maximum de ceea ce faci tu. Succes și distracție plăcută! 😛

Sfaturi pentru un sex oral mai intens

Acum că știi cei 6 pași pentru a-ți înnebuni partenerul de plăcere, ești gata de acțiune. Totuși, dacă vrei să devii cu adevărat profesionistă și să îi oferi un sex oral pe care nu-l va uita niciodată, iată câteva sfaturi care te pot ajuta.

Folosește un lubrifiant

De ce ai avea nevoie de un lubrifiant atunci când ai salivă din plin? Pentru că saliva se usucă foarte repede iar lubrifiantul poate face orice experiență sexuală mai plăcută. Nu doar ca va face penisul mai alunecos și sexul oral mai confortabil pentru tine, dar gura ta nu va mai fi nevoită să producă la fel de multă salivă. Dacă vrei să faci experiența mai intensă, poți chiar să încerci un lubrifiant comestibil cu arome: este imposibil să nu-ți placă gustul seducător de căpșuni, ciocolată sau ananas al unui lubrifiant.

Menține-ți atitudinea sexy

Poate că acest sfat sună ciudat pentru voi, dar sexul oral nu înseamnă doar să iei penisul în gură. Dacă vrei să îl înnebunești de plăcere, trebuie să-l stimulezi și mental. Păstrează-ți o atitudine sexy. Arată-i că-ți place.

Dacă îi faci sex oral doar pentru că „trebuie”, își va da seama că nu-ți place. Arată-ți cât de mult îți place penisul lui. Zâmbește-i și uită-te în ochii lui în timp din când în când. Crede-mă: nimic nu îl va satisface mai tare decât să te vadă că-ți place să-i faci o felație.

sfaturi-pentru-un-sex-oral-mai-intens

Când îi faci sex oral, nu te limita doar la penis

Da, în principal, sexul oral se bazează pe stimularea penisului, dar există și alte zone pe care le poți stimula pentru a face experiența mai plăcută. Nu te limita doar la acest organ genital: poți stimula și scrotul (testiculele) sau perineul. Perineul este o zonă foarte sensibilă, plină de terminații nervoase. Profită de acest lucru și stimulează-l. Dacă nu vrei să îți folosești gura (poate ți se pare scârbos, având în vedere că este atât de aproape de anus), poți folosi mâinile să îi masezi testiculele sau perineul în timp ce îi faci sex oral.

Asigură-te că nu ai gura uscată

Nimic nu este mai neplăcut pentru bărbat decât o gură fără salivă. Anumite medicamente, alergii, când ești foarte emoționată sau chiar și consumul de alcool poate usca gura (da, alcoolul deshidratează gura). Pentru a preveni acest lucru, e bine să ai la tine niște gume sau bomboane amare. Acestea te vor ajuta să îți stimulezi glandele salivare și să produci suficientă salivă.

cum-sa-ii-faci-o-felatie-de-neuitat

Dacă îți place, înghite

Nu este obligatoriu, dar mulți bărbați adoră să vadă că partenera înghite sperma la final. Dacă ți se pare scârbos, degradant sau pur și simplu nu vrei să încerci, nu e nicio problema – nu are niciun motiv să se supere. Totuși, dacă îți place, niciun sex oral nu se termină mai sexi decât cu partenera înghițind toată sperma și spunându-i cât de mult i-a plăcut. Dacă ții cont de aceste sfaturi, vei reuși să îi oferi cel mai intens sex oral pe care l-a avut – și cel mai probabil pe care îl va avea – vreodată.

Totuși, nu te simți complexată dacă nu te simți confortabil să aplici sfaturile de mai sus. La urma urmei, este imposibil să greșești – un sex oral este plăcut indiferent cum este făcut. Dacă este prima dată când faci acest lucru, încearcă să aplici cât poți de multe din sfaturile acestea, dar nu te îngrijora dacă, de exemplu, nu te simți încă pregătită să îi stimulezi și testiculele. În timp, vei reuși să pui în aplicare din ce în ce mai multe din aceste sfaturi. Succes!

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.