Dragoste & Sex

Dimensiunea penisului si satisfactia sexuala a femeii

statistici-marirea-simarimea-penisului

Stiai ca inteligenta umana este probabil un efect secundar al selectiei sexuale? Acest lucru poate face pe oricine sa se intrebe ce este sexul cu adevarat.

Urmarind publicatiile lui Darwin despre comportamentul uman, Geoffrey Miller a lansat teoria conform careia mai multe comportamente umane nu sunt legate nici pe aproape de beneficiile pentru supravietuire. Totusi, pe termen lung, trasaturi precum simtul umorului, capacitatea de a face muzica, de a dansa si tot felul de capacitati creative au ajutat oamenii sa isi aleaga posibilii parteneri.

In mod clar, nu e vorba de dimensiunile penisului care iti va satisface partenera pe termen lung si, chiar si atunci cand vine vorba de satisfactia sexuala, dimensiunea penisului nu este chiar atat de importanta.

Ai vazut vreodata acele reclame despre satisfacerea femeilor? Ei bine, nu e chiar atat de simplu precum a avea un penis de dimensiuni mari, in ciuda tuturor acelor anunturi. In timp ce grosimea si lungimea unui penis vor contribui la senzatia de placere pe care o va simti femeia, conform studiilor, totusi mai exista multe lucruri de facut pentru a o satisface si pe ea din punct de vedere sexual. Dupa cum au aratat si dovezile, o parte din satisfactia sexuala este reprezentata de apropierea emotionala, dar si priceperea conteaza conteaza, de asemenea, foarte mult.

Pentru a intelege cum dimensiunile penisului afecteaza satisfactia sexuala a femeii, trebuie sa luam in considerare motivele pentru care oamenii fac sex si trebuie sa intelegem atat nevoile femeilor, precum si fiziologia lor.

De ce oamenii fac sex?

In loc sa fie doar “distractiv” si “placut”, exista si multe alte motive pentru care oamenii fac sex, printre care se afla si reproducerea.

In afara de aceste motive, mai exista si multe altfel de cauze, cum ar fi razbunarea si gelozia, pana la datorie si castiguri materiale. Nu e vorba doar de placere. De fapt, pentru multe dintre aceste motive, placerea si satisfactia sexuala nici macar nu sunt relevante.

Construirea unei legaturi emotionale prin intermediul activitatilor sexuale sau a oricarei activitati intime este un proces foarte important, prin urmare barbatii nu ar trebui sa ignore partea emotionala a sexului.

Totusi, din moment ce cel mai popular motiv pentru care atat barbatii, cat si femeile, fac sex este placerea, ce rol are dimensiunea penisului?

Chiar conteaza dimensiunea penisului?

Atunci cand oamenii se gandesc la dimensiunile penisului, ei se gandesc in mod normal la lungimea acestuia si nu si la grosimea acestuia. Oamenii care considera ca ei au un penis mai mic decat media, ajung in mare parte la aceasta concluzie pe baza cunostintelor lor din filmele porno si din articolele dubioase de tabloid, care in mod obisnuit supraestimeaza dimensiunile penisului.

Pana la 85% dintre femei sunt complet satisfacute de dimensiunea penisului pe care il au partenerul lor, in timp ce doar 55% dintre barbati se declara a fi satisfacuti de propriile lor dimensiuni.

statistici-marirea-simarimea-penisului

Dimensiunea penisului si femeile aventuroase

Aatunci cand vine vorba de sex, pentru unii oameni este un subiect foarte intim si personal, fiecare are anumite preferinte, incepand de la pozitia din timpul partidei de sex pana la caracteristicile partenerului. Unii barbati, de exemplu, ar putea prefera sanii mai mari sau sau sanii mai atletici, unele femei pot prefera barbatii mai musculosi si altele pot prefera barbatii mai slabi. Dimensiunea penisului este o astfel de caracteristica fizica. Mult mai important decat penisul este caracterul si priceperea barbatului care este atasat de penis.

Conform unor studii mai recente, in termeni mai practici de utilizare a unui penis, o femeie poate prefera un penis de dimensiuni medii, pentru ca le permite sa se implice intr-o varietate mai mare de pozitii sexuale, ceea ce nu pot face in cazul unui penis prea mic sau prea mare.

Pe internet, exista o zicala care este destul de faimoasa: “care este scopul de a avea o limuzina Hummer, daca nu o poti parca unde vrei?

Dimensiunea penisului si sexul anal

Se spune ca unele femei (aproximativ o femeie din 20) prefera sexul anal in locul celui vaginal si, pentru ele, dimensiunea penisului este foarte importanta si ele prefera un penis mai mic fata de unul mai mare. Unele femei sunt capabile sa ajunga la orgasm prin intermediul sexului anal, desi nu exista nici un studiu de incredere pe acest subiect.

Nu exista nici o statistica bine definita pentru barbatii care se implica in sexul anal homosexual, dar totusi forumurile sugereaza ca acesta e cazul si in privinta barbatilor.

Femeile care prefera sexul anal pot prefera, de asemenea, si un penis de dimensiuni mai mici, pentru propria lor siguranta si pentru simtul practic. Un organ mai mare poate sa nu incapa in siguranta si fara durere.

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.