Business

Curs de calificare pentru administrator pensiune turistica – o oportunitate pentru un domeniu de activitate cu potential

Piata fortei de munca este foarte dinamica in secolul in care traim. Schimbarile economice si sociale sunt frecvente si tocmai de aceea trebuie sa fim pregatiti pentru a face fata acestor schimbari. O modalitate pentru ca schimbarile de pe piata fortei de munca sa nu ne ia prin surprindere este sa obtinem calificari pentru mai multe meserii si pentru diferite domenii de activitate.

In randul domeniilor de activitate cu potential in tara noastra putem identifica inclusiv sectorul turistic. Acest domeniu a crescut constant in ultimii ani, iar numarul tot mai mare de pensiuni turistice din zonele cu potential turistic poate fi un indicator in acest sens. Tocmai de aceea calificarea pentru meseria de administrator pensiune turistica poate fi o alegere foarte inspirata.

Cand poti avea in vedere un astfel de curs de calificare?

Inscrierea pentru cursul de calificare pentru ocupatia de administrator al unei pensiuni turistice poate fi o varianta oportuna in diferite situatii. Poti alege sa te inscrii la un astfel de curs de formare profesionala atunci cand ai diferite oferte de angajare pentru un astfel de job si iti este solicitata o calificare in domeniu.

O alta situatie in care te poti inscrie la un astfel de curs este aceea in care doresti sa ai o calificare intr-un domeniu complet diferit fata de cel in care esti calificat(a) sau in care lucrezi deja de ani buni. Astfel vei putea sa ai o varianta de rezerva in cazul in care domeniul in care activezi va suferi schimbari majore in perioada urmatoare.

Cursul de calificare pentru administratorii de pensiuni turistice este o varianta si in cazul acelor persoane care ocupa aceasta functie de ceva timp, fara insa a avea un minim de studii. Chiar daca practica dobandita la locul de munca este foarte utila, trebuie spus ca notiunile teoretice se pot dovedi un mare plus pentru a organiza activitatea in cadrul unei pensiuni si a gestiona relatia cu turistii. Mai mult, detinerea unui certificat de calificare pentru meseria de administrator pensiune turistica este un mare plus la angajarea in pensiunile mari si foarte mari din diferite zone ale tarii.

Nu in ultimul rand calificarea prin intermediul unui astfel de curs poate fi optiunea foarte avantajoasa pentru cei care au absolvit liceul sau pentru persoanele care au trecut de prima tinerete si nu au absolvit mai mult de 10 clase.

Cursuri de calificare acreditate ANC

Pentru persoanele interesate de un curs de formare in meseria de administrator pensiune turistica, aceste cursuri sunt organizate in judetele Bihor (Oradea, Salonta, Alesd, Beius, Marghita), Arad (Arad, Sebis, Chisineu Cris, Ineu, Curtici), Timis (Timisoara, Buzias, Lugoj, Recas), Satu Mare (Satu Mare, Carei, Negresti-Oas), Salaj (Zalau, Simleul Silvaniei, Jibou, Cehu Silvaniei), Cluj (Cluj-Napoca, Huedin, Turda, Gherla, Dej), Alba (Alba-Iulia, Campeni, Abrud, Teius, Sebes), si Maramures (Ulmeni, Baia Mare, Seini, Sighetu Marmatiei, Targu Lapus).

 

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.