Fashion

Cum să accesorizezi rochia de seară pentru a fi spectaculoasă

rochia de seară

Elementele potrivite pentru rochia de seară

Adevarul este că oricât de spectaculoasă și de bine realizată este o rochie de seară, dacă nu știi să o accesorizezi cu piesele potrivite, nu vei reuși să o pui în valoare la potențialul ei maxim. Te invităm să descoperi cele mai potrivite accesorii pentru rochia de seară!

Încălțămintea

Elementul indispensabil din orice ținută de seară, după rochie, este evident, încălțămintea. Fie că e vorba de o pereche de pantofi stiletto sau niște sandale elegante, încălțămintea este un aspect major al oricărui outfit, este semnătura personală a oricărei ținute.

Pentru orice rochii de seară este obligatoriu ca tocul pantofului pe care îl porți să fie cât mai subțire si cât mai înalt. Nu doar că vei avea o altă prestanță, dar vei câștiga și câțiva centimetri în înălțime.

Un model de culoare neagră sau nud poate fi combinat într-o mulțime de feluri, de aceea te sfătuim să faci o investiție într-o pereche de pantofi de piele de calitate de care cu siguranță te vei bucura multă vreme de acum înainte.

Geanta

Orice femeie care se respectă, are cu siguranță câteva lucruri personale pe care le poartă la ea, indiferent de ocazie. Atunci când participi la un eveniment cu pretenții, o geantă trebuie sa fie nelipsită din ținuta ta; și nu orice fel de geantă, ci una de dimensiuni mici, tip plic.

Te poți folosi de lanțul subțire pe care o astfel de geantă îl are dacă dorești să o porți pe umăr. Cu cât geanta este mai mica, cu atât este mai elegantă, iar dacă stai să te gândești mai bine, nici nu ai nevoie de mult spațiu pentru un ruj, telefonul mobil și o pudra. Dacă dorești, poți asorta geanta cu încălțămintea, dar acest lucru nu mai este neapărat necesar.

Bijuteriile

Atunci când porți o rochie de seară cu un decolteu generos, este aproape obligatoriu să porți un colier prețios care să îți pună zona gâtului în valoare. Desigur că va trebui să ții cont de întreaga ținută în ansamblul ei.

Dacă rochia este dintr-un material cu aplicații de pietre și mărgele, ar trebui să porți niște bijuterii foarte discrete pentru a nu depăși limita eleganței, luxului și a ajunge în zona de kitsch.

Un eveniment la care porți o rochie de seară este locul potrivit pentru a-ți etala cele mai spectaculoase accesorii, dar asortate cu stil și într-un mod care va transmite celor din jur că știi să îți alegi accesorizezi și să le porți ca atare!

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.