Fashion

Cum să alegi o geantă de piele

Cum sa alegi o geanta de piele

Eleganţă, calitate şi stil

Orice femeie îşi doreşte să deţină cât mai multe genţi, dacă este posibil una pentru fiecare ţinută din garderoba sa. Genţile din piele sunt perfecte pentru reprezentantele sexului frumos care caută cea mai bună calitate la o poşetă, eleganţă şi rafinament.

Însă, atunci când ne cumpărăm o geantă trebuie să ţinem cont de câteva aspecte pentru a alege ce este util, dar şi la modă, în acelaşi timp.

Cum descoperim o geantă de piele de calitate?

Vestea bună este că o geantă din piele nu se va demoda niciodată şi o poţi găsi în variate modele şi culori. Chiar dacă investiţia este mai mare, merită cu adevărat.

Iată care ar fi motivele:

– O geantă din piele este extrem de rezistentă, iar aceasta este o calitate extrem de importantă, având în vedere că în geanta unei femei se găsesc foarte multe lucruri utile sau mai puţin utile: chei, carneţele, portfarduri, reviste, amintiri, vise;
– Primind îngrijirea corespunzătoare, poţi purta geanta din piele ani la rând, nu doar câteva luni, ca în cazul genţilor obişnuite;
– Genţile din piele au, de multe ori, un design special, iar datorită materialului, nu îşi va pierde forma pentru foarte mult timp;
– Este foarte plăcută la atingere;
– Se potriveşte oricărui stil şi oricărei ţinute. Ca să nu mai menționăm că orice outfit poate deveni complet purtând o geantă din piele naturală.

O geantă clasică se potrivește oricărei ținute

Genţile din piele, chiar dacă se găsesc într-o varietate de modele, toate au acel aspect clasic. Tocmai de aceea sunt preferate de către femeile care preferă să adopte stilul clasic sau de către femeile de carieră.

Însă, chiar dacă eşti o persoană excentrică, nu trebuie să te demoralizezi. Vei găsi modele care să îţi placă şi care să se potrivească mănuşă ţinutei tale ieşite din comun.

Pe StylishCircle.ro poţi găsi cele mai chic modele de genţi din piele naturală, pe care cu siguranţă le vei îndrăgi şi cu care îţi vei completa orice ţinută. Aici găseşti genţi din fiecare culoare şi cu design-uri diferite. De asemenea, poţi găsi genţi superbe din piele, de la branduri cunoscute, precum Furla şi pe StylishCircle.com şi StylishCircle.de, surorile mai mari ale StylishCircle.ro.

Geanta din piele reprezintă o pată de culoare chic, care oferă prestanţă oricărei ţinute, chiar şi unei perechi de jeanşi vechi.

6 Comentarii

  • Foarte utile sfaturile. Si mie îmi plac posetele in culori vesele si din materiale de calitate . Îmi place sa le asortez cu ținuta.

    • Geanta potrivită poate să scoată o ținută din anonimat! Așa că trebuie să învățăm să ne alegem cu atenție accesoriile. 🙂

    • Este adevărat că arată foarte bine gențile din piele și se mențin ca noi mută vreme dacă avem grijă de ele. O geantă poate salva o ținută, o poate ”îngopa” sau o poate face să strălucească! 🙂

  • IMI PLAC GENTILE IN GENERAL, POATE INTR-O ZI O SA-MI CUMPAR O GEANTA DIN PIELE, NU AM NICI UNA DIN PIELE…

    • Sunt puțin mai scumpe decât celelalte, pentru că sunt mai de calitate și mai durabile. Dar merită! 🙂

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.