Fashion

10 idei de cadouri pentru femei

cadouri pentru femei

Iarna se pare, a trecut destul de repede, şi iute vine 1 Martie. Este luna în care se cumpără zeci și mii de cadouri pentru femei. Tu ce ţi-ai dori să primeşti de ziua ta, Femeie? Dacă ai avea toţi banii din lume ce ţi-ai cumpăra? Nu ştiu ce vă doriţi în momentele astea dar vă fac o listă cu 10 lucruri pe care mi le-aş dori acum, să le primesc sau să le cumpăr, iar pentru asta nu am nevoie de toţi banii din lume.

Pantofi. Pentru că niciodată nu sunt suficienţi.

Şi nu orice pantofi, ci unii comozi, ce strigă a primăvară și cu care pot să colind toate parcurile înmugurite și scăldate în soare.                                                                                                                         

Pentru birou sau stradă la fel de comozi şi plini de glam. Varianta aceasta  de pantofi casual argintii  sau acești pantofi aurii.

                                 

Iar dacă te-ai plictisit de purtat tocuri înalte în Club, atunci poţi încerca varianta aceasta de espadrile comode.                                                                 

Iar pentru o apariţie de efect în birou încearcă aceşti  pantofi cu ghimpi. Cu siguranţă nu vei trece neobservată.

Ceva pentru biblioteca mea

Cărţi. Pentru că mi-am propus ca anul acesta să economisesc, mă gandesc că această carte mă va ajuta: “Happy Money – Ştiinţa cheltuirii cu rost”, carte ce sper că o voi pune în practică.                                 

O  aromă nouă  printre parfumurile mele

Un nou parfum neîncercat până acum, “One Million” pentru ea, dar ţinând cont că îmi place varianta masculină…îl pot încerca. Presimt că acest parfum seducător îmi va lăsa o impresie bună.

Ceva să-mi răsfeţe ochii

Un rimel nou, pentru că cel vechi este cam…vechi. Se înnoiesc la trei luni, aşadar, este timpul. Alegerea mea? Cu periuţa cât mai groasa şi cu “ţepi” în loc de perie normală. Sunt indecisă: să aleg  Rimmel London varianta aceasta mai ieftină sau varianta de la L’Oreal Paris mai pretenţioasă ?

Un ajutor pentru părul dificil

Un şampon uscat sub formă de spray, de la Batiste, deoarece părul meu se îngraşă destul de repede, iar eu nu vreau ca imaginea mea să aibă de suferit din cauza lipsei de timp sau a circumstanțelor defavorabile. 🙂

O culoare uniformă pentru ten

Un fond de ten, care să se potrivească tenului meu mixt, de la L’Oreal Paris este ceva ce nu trebuie să lipsească din trusa de machiaj.

Fixare eficientă pentru machiaj   

Un spray de fixare a machiajului de la Bielenda pentru zilele când îmi doresc să arăt impecabil. Oh, stai! Mereu îmi doresc să arăt impecabil! 😉

Cadouri pentru femei punctuale

Ca anul acesta să nu mai întârzii la nicio întâlnire m-am decis pentru două modele de ceasuri, diferite ca stil: un ceas classic de la Fossil şi un ceas sport  de la Timex.

                                      

Primăvară fără rochii nu e primăvară?

Iar pentru că vremea e mult mai frumoasă mi-au căzut cu tronc două rochii: rochie sport din tricot  şi o rochie înflorată numai bună pentru pantofii aurii.

                                           

O geantă diferită în fiecare zi

Era cât pe ce să uit de geantă, care este în ton cu vremea de afară: o culoare cât mai vie, doar este primăvară și sufletul nostru zâmbește, nu-i așa?

Lista mea cu cadouri pentru femei (a se citi cadouri pentru mine 😛 ) e gata, deşi ar mai fi mai multe de adăugat. Tu ce ţi-ai cumpăra de ziua ta, Femeie? 🙂

2 Comentarii

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.