Fashion

De unde pot cumpăra costume de baie sexy?

Vara vine cu paşi repezi şi în ciuda vremii din ce în ce mai capricioase, vrem să ne facem apariţia pe plajă sau la piscine în costume de baie sexy şi provocatoare. Dacă ştim ceea ce ne avantajează ca mărime, culoare şi formă, avem şanse mari ca, dintre multele costume de baie de pe piaţă, să îl găsim pe cel potrivit pentru noi.

costume de baie sexi

costume de baie sexi

 Cum alegem costume de baie sexy?

În funcţie de forma corpului tău poţi alege costumele din două piese sau întregi. În culori vii, neutre sau o combinaţie între cele două. Le poţi asorta cu uşurinţă cu ochelari de soare, o pălărie şi o geantă de plajă. Costumele din două piese, fie că au cupe cu push-up sau întărite îţi pot modela într-un mod cât mai senzual sânii fără ca acest lucru să arate nenatural.

costume de baie sexy

Fie că sunt cu sistem de prindere după gât cu şnur, sau cu bretele sau chiar fără, înainte de toate trebuie să primeze calitatea produsului, fiind o investiţie pe termen lung.

Sunt recomandate în general şi siluetei tip coloană, clepsidră dreaptă sau rotundă, dar în funcţie de culoare şi mărime pot avantaja aproape pe toată lumea.

costum de baie întreg

Costumele întregi îţi modelează întregul corp, în special talia şi abdomenul, astfel încât vei fi mai suplă şi mai sigură pe tine. Un plus al acestora este faptul că sunt mai fixe pe corp şi îţi permit mişcări mai ample când înoţi. Se pretează în general tuturor genurilor de corp dar sunt recomandate corpului tip pară, măr, clepsidră rotundă.

De asemenea poţi opta pentru un costum tip maiou plus chilot sau un pareo, daca eşti mai plinuţă în partea de sus a corpului, în special zona abdomenului.

Am făcut o selecţie de 3 site-uri de unde poţi alege un costum de baie sexy

  1. Costume de baie sexy pe site-ul Sevensins.ro. Pe lângă nenumăratele modelele superbe puteţi profita şi de reducerile de vară de 30%. sevensins
  2. Costume de baie ieftine şi sexy pe site-ul fashiondays.ro. Dacă te abonezi pe site-ul lor, poţi câştiga o rochiţă în fiecare săptămână.Capture
  3. Dacă vrei costume de baie sexi şi jucăuşe, intră pe site-ul Answear.ro. Dacă faci o comandă mai mare de 135 de lei, beneficiezi de transport gratuit.declub

De asemenea,  nu uita de protecţia solară a corpului, folosind creme, uleiuri sau sprayuri cu SPF cât mai ridicat în orele în care te expui la soare. O vară cât mai bronzantă îţi doresc! 🙂

Vezi aici costume de baie sub 200 de lei care se poartă vara aceasta! 🙂

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.