Lifestyle

Cadouri DIY făcute cu dragoste

Cadourile făcute cu dragoste sunt acelea pe care persoana care le oferă, le-a făcut cu mâna sa. Şi aceste cadouri sau atenţii devin tot mai populare. Cadouri  DIY – do it yourself (făcute de tine)

Nu te pune nimeni să-ţi deschizi o afacere în domeniul lucrului de mână, dar sunt cadouri simple pe care le poţi face foarte rapid. Cu un minim de investiţie, poţi oferi cadouri originale. Care vor fi mult mai apreciate decât cele cumpărate de la magazin.

Sticluţe cu un nou look

Pot fi sticle de suc sau de bere sau de ulei. Prima dată trebuie să le speli bine, atât pe interior cât şi exteriorul, pentru a îndepărta eticheta. Apoi te gândeşti ce vrei să faci cu ele.

Ai putea să le dai cu spray, adaugi o panglică, un cartonaş cu dedicaţie şi e gata cadoul. Sau poţi să le dai cu spray, le decorezi cu diverse accesorii, pui dedicaţia în punga de cadou şi e gata treaba.

Poţi să le pictezi cu acuarele normale, dai cu spray de lac, puse în punga cadou, te-ai scutit de un drum prin magazine.

Poţi să le pui doar o panglică, înăuntru câteva pietricele. Torni un pic de apă, alegi o floare care să reziste la trasport, o cutie de cadou pe măsură şi efectul WOW este asigurat.

Borcane fără murături

Avem pe blog un articol mai complex în care detailăm procesul creativ al reinventării borcanelor, deci este o lectură de citit. Şi au ieşit nişte minuăţii de borcane. Chiar dacă numărul de murături puse pentru iarnă a scăzut semnificativ.

Să dai o nouă utilizare unor obiecte banale poate fi şi un proces relaxant. Nu doar să te chinui pentru a te alege cu un cadou inedit de oferit.

Un borcan mic, pictat de tine, fără ca tu să fi Picasso, ambalat cu dragoste, este mult mai bine primit decât o bluză. Arată faptul că te-ai gândit mai mult la persoană căruia vrei să-i oferi acest cadou şi că ea va fi sigură că nu are nimeni ceea ce are ea. Contează mult acest aspect.

Cadouri DIY – Bijuterii simple

Nu sări că nu ştii face! Orice se poate face. Trebuie doar să ai răbdare, ambiţie şi dorinţa de a face ceva original. Plus că, nu o faci pentru a face comerţ cu produsele făcute. Ci doar să impresionezi pe cineva. Pe site găseşti un tutorial care-ţi arată cum să faci o brăţară superbă.

Însă, dacă ai o panglică de saten, accesorii de genul mărgelelor sau medalioane simple, nu cred că nu ştii lega o brăţară. Totul ţine de prezentare şi de ambalaj.

Încearcă şi vezi ce reuşeşti!

 

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.