Dragoste & Sex

Tipuri de aventuri care iti pot destrama relatia

Tipuri de aventuri care iti pot destrama relatia

Infidelitatea partenerului iti va putea destrama relatia.  Daca totusi iti doresti sa treci peste asta trebuie sa iti acorzi timp si trebuie sa existe dorinta din partea amandurora sa va reconstruiti relatia.

Infidelitatile provin dintr-o lipsa de comunicare a nevoilor pe care fiecare partener le va avea intr-o relatie.  Foarte multe persoane aleg sa ramana in relatia in care sunt doar pentru ca le estee teama ca nu vor mai gasi un alt partener care sa le ofere afectiunea dar si dragostea de care au nevoie.

   Iata care sunt tipurile de aventuri care iti pot distruge relatia

Aventura emotionala

Aventura emotionala este mai periculoasa decat crezi. Aceasta nu consta neaparat in actul sexual ci si in faptul ca persoana care este implicata in avetura isi doreste sa primeasca validare si recunostinta din parte unei alte persoane din cauza faptului ca nu are parte de ele in relatia de cuplu. Acest tip de aventura mai presupune si impartasirea unor aspecte intime si va crea o legatura destul de stransa intre cele doua persoane.

Aventura de o noapte

Aventura de o noapte te va scoate complet din zona ta de confort. Cu ajutorul ei vei avea parte de adrenalina si de experiente noi. Acest tip de aventura apare atunci cand nu esti statisfacuta in plan sexual si atunci cand iti doresti sa experimentezi lucruri noi.

Avetura in paralel cu relatia

Foarte multe persoane experimenteaza acest tip de aventura. Cei care au parte de o aventura in timp ce sunt casatoriti cauta in asta o evadare asa ca  se refugiaza in relatii cu alte persoane. O astfel de aventura mai poate aparea si pe fondul unor confuzii existente in relatia de cuplu.

Infidelitate din cauza partenerului care este absent

Acest tip de infidelitate apare in momentul in care partenerul nu este langa tine si aveti o relatie la distanta. O aventura cu o alta persoana poate aparea oricand insa in cazul acestei infidelitati putem vorbi si de tentative dar si modul prin care reusesti sa nu cedezi.

Aventura dupa un eveniment dramatic

Acest tip de aventura are loc atunci cand un partener trece printr-o schimbare sau un moment dramatic asa cum ar fi o problema de sanatate sau decesul unei rude. Un astfel de eveniment poate produce tulburari serioase si necesitatea de a primi mai multa afectiune. Aceasta aventura poate trezi multe intrebari si raspunsuri care au nevoie de validare.

Aventura din razbunare

Este un tip de aventura foarte des intalnit. In acest tip de aventura partenerul se simte ranit si dezamagit sau neapreciat si isi doreste sa se razbune. Razbunarea poate avea loc cu o persoana din trecut sau cu una pe care abia o cunoaste. Deci sa reia acea relatia acum doar din pura razbunare si sa te faca sa suferi.

Oricum ar fi aventurile sunt dureroase si te vor afecta mai mult decat iti poti da seama. Mai trebuie sa stii ca vei avea nevoie de mult timp ca sa te poti vindeca si sa poti relua relatia.

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.