Fashion

Poartă magia cu tine

Prin iarnă, am participat la un concurs online, unul din multele care dau târcoale Facebook-ului şi altor siteuri. Cum nu era nici primul şi nici ultimul, la care nu am câştigat nimic, nu i-am acordat atenţie prea mare. Numai că spre surprinderea mea am câştigat, după ce câştigătorul anterior era de negăsit. Ghinionul lui, norocul meu.

Care era marele premiu? Doar 3000 de euro cash, plus vouchere şi un SPA TREAT plus un weekend la munte. O multinaţională din Romania, sărbătorea 20 de ani de provenienţă pe piaţă românească şi au zis să fie  destul de generoşi cu o singură persoană.

N-am accesoriile potrivite. Ce să fac?

Cum zăpada a fost din plin anul acesta, weekend-ul a fost nemaipomenit. Distracţie şi voie bună, alături de necunoscuţi care între timp au devenit prieteni.

Întoarsă în Bucureşti, dar cu inima rămasă în munţi, am decis să profit de încă o zi de vacanţă şi să hoinăresc prin magazine. Am ales la întâmplare un mall, pentru că nu sunt tocmai adepta mersului la cumpărături. Deoarece aveam şi vouchere cadou, am intrat în diverse magazine. Mi-am ales hăinuţe draguţe, pantofiori şi o prea frumoasă geantă pe care pusesem ochii din toamnă.

Dar, mai rămăsese să  îmi aleg accesoriile. Acum, unde să intri? Mi-am spus că primul magazin de bijuterii pe care îl intalnesc în cale, acela va fi. Zi şi făcut. După 5 paşi, am intrat în magazinul Splen’dor.

Un magazin după cum îl descrie şi numele, plin de lucruri magice: bijuterii, inele, brăţări, coliere, cercei, seturi de bijuterii, ceasuri, genţi şi multe altele. Designerii pe care îi întâlneşti în magazin sunt din toate colţurile lumii, şi preţurile sunt pe măsură. Poţi găsi bijuterii începând cu modicul preţ de 20 de lei. Indiferent că vei dori să faci un cadou sau să te răsfeţi doar pe tine, ai de unde alege.

Ținuta perfectă pentru evenimente publice

Acasă, aveam pe masă o invitaţie la un eveniment public important. În şifonier o salopetă neagră sexy care aştepta să fie asortată cu accesorii potrivite. M-am decis să o iau pe urmele lui Coco Chanel şi să port niște perle clasice din colecţia Majorica.

Am optat pentru  un şirag de perle, simplu şi de efect. Deja îmi imaginam cum sora mea ce mică mi le va împrumuta pentru seratele ei sau ieşirea la teatru.

Iar apoi mi-am adăugat o pereche de cercei tot din aceeași colecţie. De fapt, două perechi pentru că nu m-am putut decide uşor. Poate ca una din ele o voi face cadou mamei mele, până la urmă.

Mi-am asortat şi o brăţară din perle, subtilă şi draguţă, dar pe care o voi păstra precum un talisman.

Şi pentru că de ceva vreme îmi căutam şi un ceas clasic sau mai modern am mai aruncat un ochi prin magazin.

Am găsit două modele superbe şi pe placul inimii mele. Un Fossil şi un Thomas Sabo Glam. Unul de zi şi unul de seară.

Şi cu bugetul pe ducă, dar cu braţele pline de cadouri pentru mine dar şi pentru cei dragi mie, m-am îndreptat către urmatoare etapă din viaţa mea: ieşirea din  anonimat. Ţie cum îţi place să ieşi în evidenţă?

Acest articol a fost scris pentru Spring SuperBlog 2017 

Surse imagini:www.bb-shop.ro / sevensins.ro / pexel.com

 

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.