Gadgeturi

Pareri Philips Lumea IPL SC2009/00

Pareri philips IPL

Philips Lumea IPL SC2009/00 este unul dintre cele mai bine vândute epilatoare IPL în anul 2015 și după cum se vede, nici în 2016 nu o va duce mai rău. Pe lângă faptul că este foarte căutat, dacă citim review-urile scrise de clienți despre Philips Lumea IPL SC2009/00, observăm că este și un epilator IPL de care femeile sunt foarte mulțumite, în ciuda prețului foarte piperat.

În acest articol îți voi prezenta câteva chestii pro și contra epilatorului Philips Lumea IPL SC2009/00. Dacă tot costă atât de mulți bani, măcar să știi dinainte dacă este sau nu ceea ce cauți.

Ce este Philips Lumea IPL SC2009/00?

Philips Lumea IPL SC2009/00Philips Lumea IPL SC2009/00 este un epilator IPL. Dacă nu ai mai auzit până acum de IPL, ei bine, aceasta este o tehnologie foarte renumită pentru epilare numită Intense Pulsed Light. Procesul de epilare cu IPL, practic constă în aplicarea acelor flash-uri direct la rădăcina firului de păr. După această procedură, firul de păr va cade singur. Așadar, spre deosebire de epilarea clasică, epilarea cu Philips Lumea IPL SC2009/00 este cu totul altceva.

Un lucru foarte important de care trebuie să ții cont este că epilarea cu un epilator IPL fie el și unul foarte performant, precum Philips Lumea IPL SC2009/00, este un proces care se face în mai multe etape. Nu este suficientă o ședință.

Mai exact, după prima ședință de epilare, nu aș putea spune că vei observa cine știe ce rezultate. Rezultatele adevărate apar după primele 3 ședințe. Îți spun asta deoarece am avut ocazia să văd fete plângându-se de Philips Lumea IPL SC2009/00, deoarece nu au obținut rezultatele dorite după prima ședință de epilare.

Păreri PRO Epilator Philips Lumea IPL SC2009/00

Philips Lumea IPL SC2009/00 este unul dintre cele mai bune epilatoare IPL de la Philips.

Spre deosebire de majoritatea tipurilor de epilare, acesta nu este dureros. Deloc. Vei simți niște pișcături atunci când aparatul este setat la putere maximă însă cam atât. Nu trebuie să îți faci griji din acest punct de vedere.

Rezultatele epilării cu Philips Lumea IPL SC2009/00 au o durată destul de lungaă În funcție de anumiți factori, epilarea poate dura până la 6 luni. Bineînțeles, după 6 luni, acele „fire rebele” care vor crește vor fi mult mai puține.

Epilatorul are aproximativ 250 000 flash-uri. Am facut un calcul foarte rapid și asta ar însemna că Philips Lumea IPL SC2009/00 ar avea suficiente flash-uri/pulsații cât să îți ajungă vreo 7 ani de zile.

Pareri Philips Lumea IPL SC2009/00

Păreri CONTRA Epilator Philips Lumea IPL SC2009/00:

Este un epilator destul de scump. Acum are o reducere destul de substanțială, însă ca idee, costul aparatului nu este unul pe care și-l poate permite oricine, însă merită fiecare leu. Atât din punct de vedere al performanțelor sale, cât și din punct de vedere al comparației cu alte epilatoare IPL similare.

Nu oferă rezultate imediate așa cum s-ar aștepta majoritatea persoanelor. Vezi aici mai multe detalii despre cum funcționează epilatorul.

Concluzii Philips Lumea IPL SC2009/00:

În concluzie, Philips IPL SC2009/00 este, în acest moment, cea mai bună alegere pentru un epilator IPL sub 2.000 de lei. Dacă există printre voi persoane care au folosit acest epilator, așteptăm părerile voastre.

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.