Beauty

Cele mai bune epilatoare, păreri pro şi contra

Aparatele de epilat (ca, de altfel, oricare alt aparat de îngrijire personală), devin din ce în ce mai performante. Odată cu asta, cresc și preturile de achiziție. Așadar, suntem interesate nu doar de găsirea unui epilator bun, ci și a unuia cu un preț decent, pe care să și-l poată permite. Așadar, ajungem să nu punem preț doar pe calitate, ci mai mult pe raportul calitate-preț al acestuia. Acestea fiind spuse, am pregătit un top 3 cu cele mai bune epilatoare, păreri pro și contra despre fiecare si o mica recomandare din partea noastră.

Rowenta EP1030F0

epilator

Este un model foarte micuț, care poate să fie transportat cu ușurință și când mergeți în vacanţă. Acest model de epilator are 24 de pensete și 2 viteze. Foarte avantajos este și prețul, mai ales dacă îl găsiți la reducere. În mare parte, își face extrem de bine treaba și elimină părul destul de eficient și rapid, fără prea mult zgomot (da, se aude, dar acest lucru este normal, mai ales dacă luam în consideraţie prețul). Ca orice alt produs, nu este însă nici perfect, existând și câteva minusuri, dar nu la același nivel cu plusurile.

În primul rând, nu face faţă la fel de bine când parul creşte mult și devine mai gros. Așadar, ar trebui să fie folosit mai des, înainte de a se întâmpla asta. Apoi, dacă îl veți utiliza în zone sensibile, precum axila, s-ar putea să doară ceva mai tare, acesta nefiind cel mai nedureros epilator de pe piață.

Braun Silk-epil SE3270

epilator

Nici acesta nu este un model mai mare, dar este un pic mai scump și mai eficient. Aduce în plus o lumină pentru a detecta chiar și firele de păr foarte mici și are trei accesorii diferite: unul pentru epilare, unul pentru tuns și unul pentru masaj. Cel mai important, acest model reușește să elimine mai bine părul de dimensiuni mari, deși, la fel ca la precedentul, și acesta trebuie folosit odată la câteva zile pentru eficienţă maximă.

Ca minusuri, uneori se întâmplă să mai și smulgă firele de păr, cauzând astfel ceva mai multă durere. În plus, există și femei care spun că nu tunde chiar atât de bine. Altele sunt însă foarte mulțumite, deci probabil contează foarte mult și tipul de păr.

Philips Satinelle HP6423/00

epilator

Un epilator cu discuri metalice, 21 de puncte de prindere și 2 viteze. De asemenea, are și cap de tuns, pe lângă cele de ras și epilat. Ca un bonus, îl primești și cu o gentuță foarte elegantă.

În principal, se descurcă bine și nu este deloc zgomotos. Are și o acțiune destul de completă, deci pentru unele femei poate să fie o achiziție foarte bună. Pe de altă parte, nu este nici el perfect și asta se vede mai ales în cazul persoanelor cu pielea sensibilă, pentru că acestea vor simţi mai intens durerea. Am văzut că există și persoane care s-au plâns de faptul că nu elimină toate firele de păr, dar trebuie să te raportezi și la preț. Acesta este, până la urmă, un epilator destul de ieftin, iar raportul calitate preț este unul bun.

 

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.