Carieră

5 lucruri pe care orice femeie trebuie sa le stie despre promovarea prin SEO

5 lucruri pe care orice femeie trebuie sa le stie despre promovarea prin SEO

Atunci cand vine vorba de promovarea site-ului lor, femeile nu sunt atat de bine informate. Acestea au nevoie sa inteleaga anumite lucrui pentru a putea reusi cu adevarat sa isi promoveze afacerea.

Acceseaza https://www.seoads.org/ pentru a avea acces la toata informatia de care ai nevoie. In acest articol vei gasi un mic ghid care te va ajuta sa ai parte de o afacere prospera.

   Iata ce trebuie sa stii din punct de vedere SEO

Ai grija la link-uri

Link-urile nu au intotdeauna efecte pozitive. Acestea pot face si mult rau site-ului tau. Nu are neaparat legatura cu site-ul respectiv ci mai exact in in modalitatea in care este perceput de Google. Exista site-uri abandonate sau care sunt foarte prost administrate si care pot avea virusi sau soft piratat si din acest motiv este recomand sa ai mare grija pe ce site iti publici articolele. Un singur link nu conteaza dar este foarte important sa stii sa te feresti de acel site.

Acorda o atentie deosebita site-ului tau

Site-ul tau nu trebuie sa includa un singur link, cate pagini are acesta atatea link-uri trebuie sa contina. Aceste link-uri au denumirea de site-wide link iar Google spune ca trebuie sa fie ponderate.

Vezi care este pozitia pe care apare link-ul tau

Un link este mult mai valoros atunci cand are sanse ca un utilizator real sa dea click pe el. Link-urile trebuie sa fie cat mai vizibile ca persoanele care citesc articolele sa poata da click mult mai usor.

Daca acesta este in partea de sus a site-ului atunci este mult mai bine pozitionat deoarece are sanse mai mari sa fie vazut.

Evalueaza site-urile cu care faci schimb de link uri

Un link isi va lua intotdeauna si din autoritatea site-ului pe care este postat. Autoritatea pe care acel link o transmite este direct proportionala cu cea a site-ului pe care este pus.

Link-urile No Follow nu mai au justificare

In cazul in care nu stiai exista doua tipuri de linkuri, si anume Do-follow si No-follow. Un link chior este un link do-follow pentru ca acesta sa fie no follow trebuie sa aiba un parametru in fata.

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.