Casă & Gradină

Personalizeaza-ti dormitorul

perne decorative

Adepta naturii si a linistii?

Daca locuiesti la casa, extravilan, dar lucrezi in mijlocul unui oras galagios si ai ajuns sa urasti zgomotul de pe strazi, claxoanele, franele, tipetele, esti o norocoasa. Pentru ca ai ocazia sa iti alegi camera in care amplasezi dormitorul cu privelistea spre un loc nebatut prea mult de pasii trecatorilor sau de rotile masinilor; adica un peisaj static, linistit, armonios si ..complet natural. O priveliste perfecta pentru tine: un copac unduindu-se in bataia vantului, un deal verde, un parau si o salcie sau poate chiar o livada cu pomi fructiferi, o gradinuta cu legume cultivate sau cateva straturi cu flori.

Un detaliu extrem de interesant al acestui dormitor si totodata o idee buna este “bancuta” de sub fereastra, sculptata defapt in perete, pe care te poti aseza seara sa privesti detasata afara sau sa bei dimineata cafeaua.

In rest, poti orna camera cu cateva plante naturale, verzi, de preferat fara floare (floarea colorata simbolizeaza frumusete, dar totodata si vitalitate, inflacarare, pofta de o viata sofisticata, extravaganta). Imbraca pardoseala cu un covor foarte deschis la culoare, uni, iar peretii trebuie varuiti in alb. Imbraca totusi patul cu o cuvertura inchisa la culoare, cu un model sofisticat, pentru contrast si pentru o nota “aristocrata”.

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.