Lifestyle

Cum iti poti ajuta partenerul sa scape de teama de angajamente

Cum iti poti ajuta partenerul sa scape de teama de angajamente

Partenerul tau este tot timpul indecis? Simti ca nu face nimic ca relatia voastra sa evolueze? Atunci ar trebui sa analizezi mai bine intreaga situatie, poate ca partenerul tau se teme de angajamente si tu esti singura persoana care il poate ajuta sa depaseasca aceasta teama.

    Iata cum iti poti ajuta partenerul

Inlatura presiunea

Foarte multi barbati se simt presati sa urmeze calea naturala a unei relatii. Societatea dar si partenera se asteapta ca acesta sa aiba o viata profesionala de succes, sa isi intemeieze o familie si sa isi cumpere o locuinta.

Daca vrei ca partenerul tau sa fie pregatit pentru o viata alaturi de tine atunci trebuie sa nu mai pui presiune pe el si sa nu mai insisti cu anumite lucruri care stii ca il streseaza. Acceseaza izzyzone.com ca sa descoperi cum poti face asta.

Daca va veti intelege si veti forma o echipa atunci si lucrurile pe care ti le doresti vor veni de la sine.

Il poti ajuta sa depaseasca frica de refuz

Barbatii pot amana o cerere in casatorie din teama de refuz. Acestia sunt speriati si de cel mai mic conflict. Cred ca orice cearta i-ar putea determina partenera sa il refuze. Daca acesta tinde sa renunte ori de cate ori aveti discutii in contradictoriu cel mai bine este sa discuti deschis cu el. Incearca sa ii castigi increderea si ajuta-l sa inteleaga ca o cearta nu va duce la destramarea cuplului.

Nu fii o obsedata de control

Barbatii au nevoie de libertate, daca tu esti foarte agasanta si iti doresti sa ii stii orice miscare atunci acesta s-ar putea simti privat de liberatate. Toti barbatii cred ca femeia de langa ei doresc sa ii controleze viata.  Daca barbatul de langa tine vede casatoria ca pe un chin atunci este foarte posibil ca acesta sa nu se casatoreasca niciodata. In acest caz fie renunti la relatie sau poti incerca sa il convingi ca o casatorie nu inseamna control sau privarea libertatii.

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.