Lifestyle

Zodia ne poate influenta viata si relatiile cu ceilalti? Cum?

horoscop relatii cu altii

Astrologia este una din acele instrumente pe care le folosim ori de cate ori trecem prin situatii grele, neplacute, si dorim sa auzim vesti mai bune. De asemenea, tot la astrologie apelam in momentul in care dorim sa cunoastem mult mai bine un om sau sa ne prezica cineva viitorul, in linii mari si in conditii decente. Cu alte cuvinte, avem nevoie de horoscop in viata noastra, daca nu zilnic, macar o data la o anumita perioada de timp. Daca dorim sa aprofundam data nasterii si sub ce semn ne-am nascut, putem aprofunda harta natala cu ajutorul unui specialist. Daca nu, si vrem sa ramanem cititori anonimi ai unor previziuni de calitate, este suficient sa consultam horoscopul 2020 de pe Ucoz.

Omul ca si fiinta biologica vs. omul ca si fiinta astrologica

Ai putea crede ca aceste variante nu difera mult, insa raspunsul te va surprinde. Oamenii, ca si fiinte biologice, au anumite necesitati, capacitati, posibilitati de a face anumite lucruri, in vreme ce oamenii in calitate de fiinte astrologice pot fi limitati sau ajutati de catre astre sa isi duca planurile la bun sfarsit. In calitate de fiinta biologica, nu prea conteaza data nasterii, ci mai mult nevoile primare pe care trebuie sa ti le satisfaci si dorinta de a avea un trai mai confortabil si mai linistit!

Zodiacul insa ne invatata ca, in functie de data nasterii, unii oameni pot avea trasaturi comune. Spre exemplu, berbecii au un temperament mai agresiv si sunt foarte incapatanati, ceea ce uneori poate fi si un lucru bun. Taurii pun foarte mare accent pe bani si sunt oameni muncitori, si totodata posesivi, gemenii sunt foarte comunicativi, joviali, insa pot fi si superficiali. Racii, pe de alta parte sunt emotivi si stapanesc tainele frumosului, in vreme ce leii sunt foarte puternici, ambitiosi, si totodata orgoliosi. Fecioarele sunt meticuloase si totodata critice, iar pentru balantele indecise nimic nu conteaza mai mult decat dreptatea, insa totodata si luxul, abundenta, bunastarea. Scorpionii sunt in general persoane simpatice insa totodata si tenebroase, in vreme ce sagetatorii, pe cat de saritori pot fi, sunt extrem de nestatornici. Una din cele mai autoritare si totodata corecte zodii este capricornul, in vreme ce varsatorii rebeli si foarte strangatori si pestii mistici, rupti de realitate, cu arta in sange, reprezinta ultima parte a zodiacului, care reuneste oamenii sub aspectul astrelor!

Inca nu ai citit horoscopul 2020 pentru zodia ta? Ce mai astepti?

Oamenii devin foarte curiosi cand vine vorba de ceea ce le rezerva viitorul. Daca am face un sondaj de opinie, 90 din 100 de oameni poate ca ar dori sa stie ce le rezerva anul sau anii urmatori. O poti face si tu, cu o simpla incursiune in lumea astrologiei, unde nimic altceva nu mai conteaza, decat cuadraturi, eclipse, benefici, casele, guvernatori, tranzitele planetelor, retrogradari, si lista poate continua! Un om informat este un om care nu se teme de viitor!

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.