Fashion

Vezi ce modele de ochelari Ray Ban se poartă vara asta

ochelari de soare

Ray-Ban este o firmă americană de ochelari de soare care are aproape un secol de experienţă pe piaţă şi acest lucru se cunoaște. Este adevărat că produsele lor nu sunt cele mai ieftine, dar, dacă vrei să pui mana pe o pereche, acum ar fi timpul, pentru că se găsesc la reducere. Să vedem şi care ar fi unele dintre cele mai bune pentru tine.

Ochelari de soare damă Ray-Ban RB4068 710-51

ochelari de soare

Aceşti ochelari de damă sunt făcuți pentru vară, plajă și distracție. Sunt o pereche cu design lejer și modern, potriviți pentru o ieșire în oraș sau pentru mersul la mare. Probabil că se asortează mai greu cu o ținută elegantă, dar pentru aceasta există alte perechi. Atât lentilele mari, dreptunghiulare, cât și ramele sunt de culoare maro, iar indicele de protecție este de 100%. Așadar, dacă vrei să faci senzație pe  plajă, dar și în oraș, poți alege acești ochelari care te vor scoate în evidenţă și iți vor proteja ochii în același timp.

Aviator Large Metal Ray-Ban RB3025 001 – 62

ochelari soare

Firma este cunoscută în special datorită modelelor de tip aviator și ochelarii Ray Ban pentru femei nu fac nici ei excepție. De fapt, toate modelele despre care vom vorbi de acum fac parte din această categorie. Şi aceştia au indice de protecție de 100%. În schimb, forma lor și faptul că rama este din metal îi face să fie potriviți și pentru situațiile mai oficiale. Lentilele verzi sunt de senzație și oferă o notă de originalitate, care te poate evidenția. La fel se poate întâmpla și cu ramele metalice aurii, contrastul fiind unul foarte bun.

Aviator Large Metal Ray-Ban RB3025 112 – 17

Aviator Large Metal Ray-Ban RB3025 112 - 17

Deși sunt un model unisex, am spune că sunt cei mai arătoşi ochelari pentru o femeie datorită lentilelor albastre extrem de intense. Oricum ar fi asortaţi, arată grozav și oferă o notă de feminitate pe care celelalte modele prezentate nu o ating. Rama este tot aurie, iar calitățile lentilelor sunt aceleași. Așadar, această pereche merită aleasă în detrimentul celorlalte din considerente pur estetice, căci ea chiar va aduce o diferență.

Aviator Large Metal Ray-Ban RB3025 001 3E

Aviator Large Metal Ray-Ban RB3025 001 3E

Dacă ochelarii precedenți atrăgeau atenția în special asupra lor, această pereche o va îndrepta asupra ta. Asta pentru că sunt ceva mai sobri și mai puţin expresivi, dar nu mai puţin eleganți. Lentilele sunt maro, foarte transparente, iar ramele sunt aurii, deci contrastul nu este chiar atât de puternic. Nu înseamnă că nu sunt de mare calitate, ba chiar ar fi perfecți atunci când vrei să atragi atenția prin alte lucruri în afara ochelarilor de soare (nu că orice pereche de Ray Ban nu ar atrage atenția oricum).

Aviator Full Color Ray-Ban RB3025 JM-172

Aviator Full Color Ray-Ban RB3025 JM-172

Incheiem lista cu ochelari Ray Ban tot cu un model unisex, dar, de această dată, ceva mai jucăuș. Lentilele sunt verzi, dar rama este cea care atrage atenția, fiind acoperită de material textil și având diferite culori. Așadar, este o pereche potrivita pentru cele care își doresc să fie originale și să iasă din tipare, dar care nu doresc să renunțe la eleganţă pentru a atinge aceste standarde.

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.