Gadgeturi

Cu bebe la plimbare

femeie cu cărucior de copii

Cele nouă luni de sarcină sunt încununate de cel mai frumos moment experimentat de proaspetele mămici: ţinerea bebeluşului în braţe. Acest moment poate fi trecut cu uşurinţă la lista de cele mai frumoase momente ale vieţii. Şi nu ai mai vrea să-i dai drumul. Să-l ţii mereu la pieptul tău. Să-l aperi de toţi şi toate. Singura excepție de la regulă este când îl așezi într-un cărucior de copii. Și atunci, cu mare grijă.

Însă, după un anumit timp şi după un anumit număr de kilograme acumulate de bebe, vei avea nevoie şi de alternative. De mijloace de transport pentru cel mic. Fiindcă nu este uşor să te descurci cu ele în braţe când faci piaţa, sau când mergi la coafor, sau când plăteşti utilităţi.

Iată câteva alternative pentru un transport  sigur şi rapid al juniorului.

Dipozitive purtate de părintesling

Marsupiu clasic

Marsupiul este un „rucsac” creat special pentru bebeluşi. În acesta, bebe poate să stea confortabil, lipit de părinte, iar cel din urmă îşi poate folosi mâinile nestingherit. Oferă o mare libertate de mișcare.

Marsupiu banana

”Banana” este un nou tip de marsupiu, în care bebluşul se simte ca legănat. Utilizarea acestui dispozitiv se recomandă a fi ocazională. Pentru a nu-l transforma în principal mijloc de transport şi a nu aduce posibile modificări corporale bebeluşului.

Sling multifuncţional

Slingul este cea mai recentă metodă de a purta bebeluşul, dar şi cea mai controversată. Fiindcă este un produs intens dezbătut, vă las pe voi să decideţi utilitatea lui.

Aceste dispozitive fac parte din noul trend de modalitate de a purta bebeluşul. Trend nou, fiindcă este relativ recent pe piaţă. Fiecare dispozitiv are avantaje şi dezavantaje. Însă fiecare este în măsură să le vadă singur şi să le adapteze stilului personal de viaţă.

Cumpără de aici marsupii

Cărucior de copii

femeie cu cărucior

Cel mai clasic mod de transport al bebeluşului este şi cel care are cel mai mare succes printre mămici. Varietatea acestora fac însă din achiziţionarea unui model, o misiune tare grea.

Cele mai importante caracteristici ale unui cărucior de copii ideal pentru o mămică activă: să aibă „portbagaj” sau loc de depozitare, şi să fie pliabil. Restul sunt în funcţie de model şi marcă.

Cumpără de aici cărucioare de copii

Cărucior clasic

Este noul model de cărucior. Modelul vintage. Seamănă cu cele folosite în alte vremuri, doar că sunt adaptate vremurilor noastre. Multe astfel de cărucioare sunt de obicei dotate cu extra accesorii, fac tot felul de lucruri interesante şi sunt si la un preţ pe măsură.

Căruciorul sport

Apreciat de multe mămici datorită mărimii sale. Se găsesc pe piaţă numeroase modele care pot fi folosite încă de la prima plimbare a bebeluşului. Dacă ești genul de persoană activă, obişnuită să meargă peste tot şi să se ocupe de tot, îți recomand acest tip de cărucior.

Cărucioare multifuncţionale

Multifuncționalele sunt acele cărucioare care au în dotare şi alte accesorii. Unele vin cu scoică, altele cu landou, altele cu scaun pentru bebe. Sau există pachete de cărucior de copii și accesori, care le includ pe toate. Bugetul este cel care te ajută să faci alegerea perfectă pentru tine.

Oricare dintre opţiunile de mai sus face parte din viaţa a cel puţin o mămică. Deşi fiecare-şi doreşte cel mai bun lucru pentru bebeluşul său, nu toţi avem aceeaşi concepţie asupra ceea ce este bun. De aici şi această varietate mare de produse.

Indiferent de alegerea făcută, voi să fiţi sănătoşi!

2 Comentarii

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.