Timp Liber

3 aplicații pentru smartphone pentru siguranța ta și a familiei tale

Am fost mereu paranoică cu privire la taxi-urile în care mă urc. La un moment dat aveam un telefon ascuns în cizmă. Alte dăți am sunat și am ținut la telefon câte un prieten, care să știe pe unde mă aflu. Sunt convinsă că toate avem anumite tehnici de a rămâne în siguranță, de a ne simți în siguranță oriunde am fi.
Din fericire, odată cu dezvoltarea tehnologiei, lucrurile s-au simplificat. Iată, așadar, o listă de aplicații de siguranță pentru tine și familia ta.

 1. Family Locator

  Această aplicație îți spune unde e familia ta și dacă sunt în siguranță. Poți crea grupuri, numite „circles”, cu cei dragi, prieteni, colegi și poți comunica cu ei în chatul Family Locator în mod gratuit. De asemenea, poți vedea locația membrilor cercului pe o hartă privată, vizibilă doar pe Family Locator. Mai mult de atât, primești alerte atunci când membrii grupului ajung sau pleacă dintr-un loc. Aplicația salvează locațiile vizitate cel mai des și oferă direcții către acele locații.

  1
  2
  3
  4
 2. Watch over me

  În această aplicație poți adăuga prieteni sau membri ai familie care să te „păzească”. Adaugi timpul pentru care vrei să fii supravegheată și contactele alese îți pot urmări drumul pe GPS. La destinație faci un check-in, să le spui că ai ajuns cu bine. În cazul în care nu faci acest lucru, dacă ți s-a întâmplat ceva, toate contactele adăugate vor primi un email și mesaj pe facebook sau SMS (varianta plătită a aplicației). Dacă ai nevoie de ajutor poți scutura telefonul pentru a declanșa o alertă și pentru a porni camera de filmare a telefonului.

  6
  7
  8
  9
 3. Private sentinel

  Această aplicație e destinată în principal pentru a trezi simțul civic din noi. Toți utilizatorii sunt „santinele” anonime. În cazul în care unul din utilizatori se află în pericol și în preajma ta vei primi o alertă. Aplicația are un buton pentru amenințări, hartă, alerte tematice, alerte prin SMS și email, postări pe social media.

  14
  13

  12

  11

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.