Lifestyle

Acestea sunt rasele de caini recomandate pentru copii

Acestea sunt rasele de caini recomandate pentru copii

Un copil are nevoie de un animal de casa deoarece asa isi va dezvolta un sistem imunitar mai puternic si va invata sa fie mai responsabil.  Copilul care creste cu un animal este  mai putin egoist si se poate adapta mai usor in societate.

Rase de caini iti recomanda urmatoarele 7 rase care sunt perfecte pentru copilul tau :

Beagle –  este un caine care se poate creste atat intr-un apartament cat si intr-o casa la curte. Sunt extreme de iubitori si sunt plini de viata si curajosi. In plus acesti catei sunt inteligenti, curajosi si sociabili.  Este un caine perfect pentru copii si toleaza extrem de bine alti caini.

Golden Retriever – iubeste copii si apa. Sunt cunoscuti pentru abilitatea lor innascuta de salvatori. Golden Retriever este un caine loial si intelgent. Trebuie sa mai stii ca acest model nu este deloc agresiv, din contra, se va dovedi ca in timp acesta va f I cel mai bun prieten al copilului tau.

Labrador Retriever – este un caine plin de viata.  Este una dintre cele mai popular erase de caini deoarece sunt protector, jucaursi, rabdatori si de incredere.

Collie- este usor de antrenat si poate stabili o relatia minunata cu un coleg de munca. Este un caine gentil, previzibil si usor de dresat.

Mops (  Pug)  – este un caine de talie mica si gratie dispozitiei lui te vei incarca in mod pozitiv.  Este un caine jucaus, intelligent si neastamparati.  Pug-ul este o rasa pietenoasa , optimista si este un prieten adevarat pentru cei mici. Collie poate stabili o relatie minunata cu copilul tau. Este o rasa cunoscuta datorita filmului  Lesie. Cel mic va trebui sa aiba grija de acest copil dar nu este atat de greu pe cat ai crede.

Acceseaza https://rasedecaini.ro/fug-dupa-prada/ pentru a avea parte de mai multe rase de caini.

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.