Lifestyle

Hoverboard pentru copii – Distractie si miscare in echilibru

Hoverboard pentru copii – Distractie si miscare in echilibru

Hoverboard-urile sunt la fel ca scuterele de oras, un mod modern de deplasare, care este deosebit de potrivit pentru distante mai scurte. Un hoverboard pentru copii consta din doua platforme cu roti care sunt conectate printr-o axa. Acest lucru le face mai agile si pot fi conduse intuitiv prin schimbarea greutatii. Acceleratia si franarea sunt, de asemenea, controlate in acest fel. Un stabilizator giroscop previne inclinarea placii in timpul conducerii.

Hoverboard-urile pentru copii pot fi conduse cu o viteza mai mare de 6 km/h si, prin urmare, pot fi deplasate numai in trafic fara masini. Daca esti in cautarea unui cadou pentru copilul tau, acest dispozitiv modern este alegerea perfecta.

Aceasta jucarie este special conceputa pentru copii si este mica si usoara pentru transport. Ajuta copiii sa-si gaseasca echilibrul si sa se distreze. Copilul trebuie sa fie capabil sa evalueze corect viteza realizabila.

Majoritatea hoverboard-urilor nu sunt concepute pentru diferite greutati corporale, ci mai degraba pentru o greutate maxima. Daca greutatea copilului se abate semnificativ de la aceasta, pot aparea acceleratii neasteptate si miscari de rulare in care directia precisa devine mai dificila.

Distractie si miscare rapida

Trebuie sa te asiguri intotdeauna ca bateria este suficient de incarcata. Bateria aproape goala se poate opri si rotile se pot bloca. O baterie descarcata poate avea consecinte devastatoare pentru un copil.

Strazile neuniforme, pietrisul si curtile pavate nu sunt deloc potrivite pentru hoverboard-uri. Bordurile coborate si sinele de tramvai pot duce, de asemenea, la situatii periculoase. Prin urmare, este important inveti copilul sa mearga pe suprafete line. Daca tii cont de acest lucru, nimic nu poate merge prost atunci cand cumperi un hoverboard pentru copii.

Cu hoverboard-uri pentru copii, distractia si miscarea rapida intr-un mod cool sunt garantate copiilor. Probabil le-ai observat si inainte: oameni care circula cu un Segway fara spatar si fara maner si isi conduc dispozitivul mobil doar schimband greutatea.

Hoverboard-urile pentru copii nu ocupa mult spatiu de depozitare, iar copii isi pot dezvolta simtul echilibrului. Dispozitivele mobile sunt de fapt destul de rapide pentru copiii, ajungand chiar si pana la 25 km/h si, prin urmare, nu trebuie folosite in traficul rutier unde exista masini.

Produsele destinate copiilor sunt o prioritate atunci cand vine vorba de siguranta. LED-ul difuz este special dezvoltat pentru conducerea nocturna. Carcasa dispozitivului este ignifuga, iar anvelopele sunt antiderapante.

Bateria hoverboard-urilor pentru copii este special dezvoltata pentru a proteja impotriva scurtcircuitului si suprasarcinii. De asemenea, dispune de un memento pentru consum redus de energie. Luminile care clipesc pe anvelope in timpul conducerii sunt destul de frumoase si cool, si de aceea, sunt foarte preferate de copii. Datorita difuzorului incorporat si a Bluetooth-ului, copilul poate asculta muzica in timp ce merge pe dispozitiv.

 

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.