Caramel delicios

makeup
Machiajul monocromatic poate fi extrem de sexy, cum este şi machiajul cântăreţei Zendaya. Dar, înainte de a spune că nu se poate să obţii acest makeup singură acasă, îţi vom spune un mic secret: cântăreața s-a machiat singură.

Foloseşte un autobronzant de culoarea caramelui cu particule mici de sclipici, care va scoate în evidenţă tonurile aurii din piele şi astfel obţii un ten frumos, parcă sărutat de soare.

Aplică un eyeliner maro închis, fard pudră pe întreaga pleoapă şi urcă cu el până pe la arcadă. Apoi aplică fardul pudră pe obraji și de-a lungul pomeților pentru un efect de conturare. Finalizează machiajul cu un ruj cremos într-o nuanţă caramel şi mult rimel negru.

Despre autor

Lady Chantel

Chantel este o femeie paradoxală: relaxată, dar care este mereu în gardă; care se bucură de o viaţă liniştită, dar care preferă să îşi susţină punctul de vedere; o femeie inocentă în aparenţă, dar care în viaţa din spatele scenei este o adevărată bad ass; o femeie prietenoasă cu oamenii, dar căreia îi place să fie singură.

2 Comentarii

    • Atât de mult îmi place un anumit ruj roșu care nu mai este în colecție, încât am făcut tot posibilul să mai fac rost de unul ca să nu rămân fără prea repede. 🙂

Lasă un comentariu

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.