Beauty

Cum sa alegi nuanta de ruj in functie de subtonul pielii

nuanta de ruj

Deși alegerea unei nuanțe de ruj poate părea o activitate simplă, în realitate poate fi o misiune destul de provocatoare. Este posibil să îți placă o culoare îndrăzneață precum magenta însă aceasta este posibil să nu fie complementară cu nuanța pielii. Nu înseamnă că nu o vei putea purta niciodată ci doar că trebuie să ajustezi nuanța pentru a se potrivi cu subtonul tenului tău. În articolul de astăzi îți oferim câteva sfaturi în acest sens și te învățăm cum poți să beneficiezi de reduceri la notino.

Subtonul pielii tale

Indiferent de culoarea pielii tale, aceasta are un subton. El este pigmentul care radiază de sub adevărata culoare a pielii. Subtonul acesteia poate fi rece, neutru sau cald.

Pentru a determina care este subtonul pielii tale, poți arunca o privire rapidă la venele de pe spatele încheieturii mâinii. Dacă venele tale par albastre, subtonul tău este, cel mai probabil, rece. Dacă par mai verzi, probabil să ai un subton cald. Dacă nu vezi nici albastru, nici verde, subtonul pielii tale este neutru.

Cunoașterea nuanței pielii tale te ajută să știi exact ce produse să cumperi, ceea ce te ajută să economisești o sumă considerabilă de bani. Folosește, de asemenea, cupoane pentru a face și mai multe economii atunci când îți cumperi produse cosmetice. Probabil ai mai auzit vorbindu-se despre ele însă nu ai știut niciodată de unde prietenele tale fac rose de acestea. Secretul este reprezentat de platforme de reduceri, așa cum este și discount.ro

Subtonuri reci

Persoanele cu nuanțe reci au un subton albăstrui-violet, roz sau roșu. Persoanele cu subton rece au tendința de a arde cu ușurință la soare și rareori se bronzează. Majoritatea celor cu tenul deschis vor avea un subton rece.

Subtonuri calde

Nuanțele calde ale pielii pot părea galbene, piersici, aurii sau măslinii. Unii oameni cu pielea deschisă vor avea un subton cald al pielii. Nuanțele calde ale pielii sunt puse în valoare de bijuteriile din aur, spre deosebire de argint care nu arată tocmai promițător. Tonurile calde sunt aferente, de obicei, pielii care se bronzează ușor și se arde rar.

Tenul neutru

Dacă întâmpini probleme serioase în a identifica subtonurile, ar putea fi pentru că ai un subton neutru. Este o veste bună! Nuanțele neutre ale pielii îți permit să alegi dintr-o varietate de nuanțe diferite în ceea ce privește rujul și alte produse cosmetice.

Pielea neutră nu are un subton evident. Culoarea naturală a pielii este cea mai vizibilă nuanță, iar nuanța pielii este foarte uniformă.

Cum să găsești cea mai potrivită culoare de ruj în funcție de nuanța pielii tale

Odată ce știi subtonul pielii tale, poți să te concentrezi pe paletele de culori care vor funcționa cel mai bine pentru nuanța acesteia. Indiferent dacă ești în căutarea unei nuanțe de zi cu zi sau a ceva strălucitor și atrăgător, cunoașterea nuanțelor te poate ajuta să te orientezi către rujuri din familia de culori corectă.

Culori de ruj potrivite pentru subtonurile reci

Pentru subtonuri reci, caută culori de buze care au nuanțe similare la bază. De exemplu, nuanțe care au un subton albastru sau violet, cum ar fi un roșu vișiniu. Practic, orice nuanță de culoarea fructelor de pădure va arăta perfect. Încearcă să eviți culorile de buze care au subtonuri galbene și portocalii.

Culori de ruj potrivite pentru subtonurile neutre

Frumusețea unui subton neutru al pielii este că nu trebuie să fii prea preocupat de familiile de nuanțe atunci când alegi culorile de ruj. Deoarece tonurile tale sunt neutre, poți opta pentru o culoare în aproape orice familie de nuanțe. Dacă vrei să fii sigură, nuanțele aurii și roz arată bine pe aproape orice nuanță de piele.

Culori de ruj potrivite pentru subtonurile calde

Dacă ai nuanțe calde, aurii sau măsline, vei dori să alegi aceleași subtonuri pentru colorarea buzelor. Caută nuanțe de roșu pe bază de portocaliu, cum ar fi cărămiziul. De asemenea, puteți să te pui în valoare folosind nuanțe ciocolatii.

 

 

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.