Beauty

Cele mai bune tratamente de îngrijire a părului pentru vara 2016

tratament de ingrijire a parului

Părul deteriorat este unul dintre cei mai mari adversari ai unei femei elegante și, din păcate, plăcile de par, ondulatoarele sau vizitele prea dese la coafor chiar aceasta aduc. De aceea, este nevoie de un nou strat de îngrijire și acesta poate să fie obținut cu ajutorul unui produs special pentru păr. Iar pentru a ușura alegerea, am alcătuit o listă cu produsele pe care le considerăm noi a fi cele mai bune soluții de îngrijire a parului.

Masca Kerastase Discipline Maskeratine

mască pentru păr

Acesta este un produs nou, care îngrijește părul deteriorat sau care are tendința de a se încreți. Poate să fie folosit și în zonele cu multa umezeală, dar și în cele uscate. Am întâlnit multe persoane care au fost extrem de încântate de această cremă, spunând că le protejează foarte bine părul sensibil și nu îl lasă să se încrețească sub acțiunea vremii. De asemenea, este ușor de folosit, trebuind sa fie ținută pe păr doar 30 de minute. Cu alte cuvinte, este un produs recomandat, care are toate șansele să vă încânte.

L’Oreal Professionnel Mythic Oil

ulei pentru păr

O sticluță destul de mică, dar care are efecte benefice. Acest ulei este bun pentru părul care se electrizează ușor, pentru că reduce acest efect și oferă un păr mult mai ușor de coafat. Hrănește părul și nu îl îngrașă, în același timp oferindu-i strălucire. Poate că singurul lucru ce i se poate reproșa este că recipientul este prea mic, 100 ml nefiind o cantitate care să ajungă pentru prea mult timp. Pe de altă parte, nu este nici aşa scump.

Masca L’Oreal Professionnel Solar Sublime

produse îngrijire păr

Cum a venit vara și vrei să mergi la plajă, nu ar trebui să pleci de acasă fără o mască pentru păr care să protejeze împotriva soarelui. Iar aceasta este una dintre cele mai bune și mai ieftine pe care le poți găsi. Apără părul împotriva razelor UV și îl păstrează strălucitor, sănătos şi mătăsos. Cu alte cuvinte, poate fi un produs ideal pentru tine și nu ar trebui să lipsească din geanta de plaja. Ne-am gândit să vă spunem că există un pachet mult mai convenabil şi care conţine şampon, mască şi spray. Astfel, părul tău a beneficia de protecţie pe mai multe planuri.

Masca Kerastase Chronologiste Creme de Regeneration

mască pentru păr

Iar pentru că vara părul se deteriorează foarte multe de la razele solare şi de la apa sărată şi nisipul care se ascunde printre buclele de păr, o mască luxuriantă parcă este tot ce ai nevoie. Iar pentru că este plină de vitamina A şi E, ceramide şi ingrediente obţinute natural, firul tău de păr va fi regenerat şi revitalizat şi va deveni hidratat, catifelat şi strălucitor.

Vichy Dercos Neogenic Unisex

tratament pentru păr

Încheiem lista măştilor de păr tot cu un tratament pentru creştere capilară, de această dată unul unisex. Nimănui nu îi place când îi cade părul, dar, până la urma, este normal. Uneori se depășește însă limita și un astfel de produs poate aduce îmbunatățiri vizibile. Acest tratament de la Vichy (una dintre marile firme din domeniu) are 28 de fiole, deci va fi suficient pentru o lună. În plus, este mai ieftin decât cel mai sus amintit și îl puteți folosi în același timp și tu și iubitul tău.

Bonus: Kerastase Densifique Homme

mască păr pentru bărbaţi

Ce spui dacă în acelaşi timp ce tu îţi răsfeţi părul şi părul iubitului tău să beneficieze de un tratament special pentru părul bărbaţilor? Acesta este un tratament destul de scump, dar cei care l-au încercat spun ca își merită banii. Pe de-o parte ajută la îmbogățirea părului, dar contribuie și la îmbunatățirea acestuia. Tratamentul constă în mai multe fiole care trebuie să fie aplicate zilnic, timp de trei luni. Totuși, trebuie spus că la unii clienți a funcționat mai bine ca la alţii, dar, per total, este un produs bun, care aduce diferențe vizibile după ce este utilizat.

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.