Carieră

Scoate afacerea din impas

E greu, dar ştiu că se poate. Am văzut acest lucru. Nu ai crede că ţi se poate întâmpla chiar ţie, dar nu ştii când te loveşti de greutăţi. Scoate afacerea din impas inspirându-te din alte experienţe de acest gen. Experienţe de succes.

Eu am de zis doar una. Dar cu un final fericit.

Începutul e greu

Ana şi Adam. Doi tineri, foşti colegi de liceu, actualmente îndrăgostiţi de viaţă şi unul de altul. Planuri serioase pentru viitor.

Adam pasionat de pictură, Ana de marketing şi design. Împreună au pus bazele unei firme mici. O firmă prin intermediul căreia să încerce să promoveze şi să comercializeze lucrările de artă executate de Adam. Este chiar talentat.

Ea vine cu promovarea. El vine cu tablourile.

A fost greu la început. Lucrau în acelaşi apartament. El căuta linişte şi inspiraţie. Ea căuta să atragă comenzi, vorbea la telefon cu posibili clienţi, comanda materiale necesare, doar linişte nu făcea.

Au ţinut-o aşa doi ani de zile. Se descurcau cu ce venituri aveau din vânzările tablourilor, dar au ajuns într-un impas. Au ajuns într-o monotonie distructivă. Fără inspiraţie, fără chef de muncă, cei doi aproape că s-au dat bătuţi.

Visează… obține

Acesta era sloganul pe care l-au citit într-o zi pe un site al unei companii, în timp ce căutau ajutor financiar.

Creditele pentru împrumuturile mici și mijlocii adresate companiilor, erau destul de atractive. Doar trebuiau să se gândească ce vor face în continuare. Ce plan să facă pentru a ieşi din impas şi pentru a evolua. După doi ani, era şi cazul.

Scoate afacerea din impas

E uşor când ai suport, când ai ajutor specializat. Chiar dacă ajutorul nu era unul centrat pe scoaterea din impas, sfaturile le-au prins bine. Ce, credeaţi că au reuşit să-şi facă planul până la întâlnirea programată?! Nici vorbă.

Şi-au luat lista cu idei ce le putea fi de folos şi au stabilit să revină în 30 de zile, pentru a se pune pe treabă serioasă.

Au făcut următoarele îmbunătăţiri:

*spaţiu de desfăşurare propice a activităţii, pentru ambele părţi implicate în afacere ( Adam &Ana )

*stoc de materii prime mai diversificat

*angajat personal pentru dezvoltarea afacerii

*spaţiu de expunere şi vânzare a tablourilor

Bine, aceste îmbunătăţiri s-au concretizat după ce au intrat în posesia banilor prin intermediul AVBS Credit.

Totul cu măsură

Creditele nu sunt bau-bau. Nu au de ce să inspire neputinţă sau eşec. Atâta timp cât totul este cu măsură, lucurile vor merge bine.

Creditul de investiţii ales de Ana şi Adam le-a fost de mare ajutor. Perioada de rambursare este una de până la 7 ani, însă ei au ales să ramburseze în maxim 5 ani, chiar dacă creditul se revizuieşte anual. Poate şi datorită faptului că au mers pe premiza, totul cu măsură.

Ca să reuşeşti să treci de obstacole, să ieşi din impas, mai întâi trebuie să recunoşti că ceva nu ai făcut bine. Apoi vei şti unde să îndrepţi lucrurile.

 

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.