Gadgeturi

Scurtaturi pentru IOS pe care trebuie sa le stie orice femeie

Scurtaturi pentru IOS pe care trebuie sa le stie orice femeie

Tocmai ti-ai cumparat un telefon care functioneaza cu IOS? Atunci trebuie sa iti instalezi programele care te vor ajuta sa te folosesti mai usor de telefonul tau. Acceseaza https://capitalul.ro/it-c/ pentru a avea parte de toate scurtaturile de care ai nevoie si pentru a-ti utiliza mai usor telefonul.

   Iata cum iti poti sa iti setezi scurtaturile

Pentru inceput trebuie sa te asiguri ca ai instalat iOS 12 instalat. Descarca aplicatia Scurtaturi sau Shortcuts. Click pe link-urile cu scurtaturi de sub descriere si asa vei descarca procesul de automatizare.

Poti trimite simplu parola Wireless

Daca doresti sa iti impartasesti parola de Wireless si nu o mai stii sau ti se pare ca procesul este mult prea lung atunci trebuie sa te folosesti de o scurtatura care iti va permite sa creezi un cod QR pe care altcineva sa il poata scana pentru a se conecta la Wireless.

Poti comuta in automat in modul Ultra Low Power

Trebuie sa stii ca nu exista un buton predefinit pentru Ultra Low Power. Cu ajutorul acestei scurtaturi vei reusi sa elimini orice consumator si sa treaca in Low Power, Airplan Mode si va scadea luminozitatea rapid.

Porneste o melodie din Spotify

Asa cum stii nu ii poti cere lui Siri sa porneasca o melodie din Spotify deoarece Apple Music este singurul serviciu de audio streaming.

Aceasta comanda o poti declansa printr-o comanda vocala care va determina cautarea melodiei in Spotify si care va rula automat.

Descarca un videoclip in Safari

Cu siguranta ti s-a  mai intamplat sa iti doresti sa poti descarca un videoclip care ruleaza in browser, ei bine pe poti avea parte de scurtatura de care ai nevoie.

Imagine convertita in GIF

Este o scurtatura creativa prin care poti obtine imaginile pe care le doresti. Toate imaginile pe care le ai in telefon le poti transforma in GIF pe care sa le trimiti pe Facebook.

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.