Gadgeturi

5 aplicații educative pentru copii

În ziua de azi, foarte adesea, copiii sunt mai tehnici decât părinții lor. „Butonează” telefoanele și tabletele cu o îndemânare incredibilă. Desigur, timpul petrecut pe aceste dispozitive trebuie limitat în funcție de vârsta copilului. La fel de important, însă, este și activitatea avută în acest timp. Așadar, iată o listă de aplicații educative și distractive pentru copii.

 1. It’s Tyrannosaurus Rex!

  Această aplicație a fost revizuită de paleontologi ai Smithsonian Institution și oferă informații fascinante și precise despre lumea preistorică.
  Copiii pot explora fotografii, cuvinte noi și afla lucruri interesante despre gigantul T-Rex
  Vârsta: 3-8 ani

  It's Tyrannosaurus Rex

 2. Zoo Animal Sounds for Toddler

  Această aplicație conține peste o sută de sunete făcute de animale din junglă, oceane, mări și aer. Copiii pot învăța animalele și sunetele pe care acestea le scot. Grafica este foarte viu colorată și prietenoasă.
  Vârsta: 2-5 ani

  Zoo Animal Sounds for Toddler

 3. Kids Finger Paint

  Pictură cu degetele. Oferă o roată din care poți alege culorile, fundaluri diferite pe care poți picta și posibilitatea de a șterge totul foarte repede: scuturi puțin dispozitivul. Poți salva desenele, le poți distribui pe facebook sau le poți printa și lipi pe frigider.
  Vârsta: 3-8 ani

   

  Kids finger paint

 4. Kids Connect the Dots

  Această aplicație este de tip puzzle. Copiii trebuie sa lege punctele în ordinea numerelor (pare sau impare) sau alfabetică. Poți seta ca următorul punct să lumineze imediat sau după 3 secunde de inactivitate. După ce toate punctele sunt conectate conturul „prinde viață” și se transformă într-o pasăre, brioșă, girafă sau altceva.
  Vârsta: 3-8 ani

   

  Kids Connect the Dots

 5. Star Chart

  Această aplicați este un mini-planetariu, poți vedea universul prin telefon. Îndrepți telefonul spre cer și pe ecran apar corpurile cerești din acea zonă. Librăria conție un total de 120.000 de stele. Dacă atingi unul din corpurile cerești poți afla mai multe informații despre acestea. De asemenea, poți da zoom.
  Vârsta: 10-90 ani

  5

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.