Gadgeturi

Brățara Pokemon Go Plus – asistentul tău la vânătoare de pokemoni

Pokemon Go este nou tip de joc care îmbină realitatea virtuală cu explorarea fizică având o varietate atractivă pentru utilizatori și care a avut un impact imens asupra pieței jucătorilor. Ca să joci, este nevoie să ții aplicația deschisă, pentru a putea vedea pokemonii din jurul tău. Acest lucru poate fi dificil când trebuie să fii atentă la drum. Nu-i nimic. Creatorii de gadget-uri s-au gândit la toate. Au creat un accesoriu, o brățară simpatică, pentru a te anunța de prezența Pokemonilor de langă tine.

Ce este Pokemon Go Plus?

Pokemon Go Plus este un accesoriu ușor de purtat, ca un mic ceas purtat pe încheietura mâinii. Se conectează la telefon prin Bluetooth. Are un LED și un vibrator instalat pentru a te anunța ce este interesant în jurul tău (interesant pentru joc, desigur! 🙂 ). Ai putea prinde chiar un Pokemon cu el, dacă ai adăugat înainte acel Pokemon în Pokedex (în esență, aceasta înseamnă dacă ai prins deja unul mai înainte). De asemenea, ai putea obține acele elemente din pokestop doar prin utilizarea accesoriului tău Pokemon Go Plus.

Pokemon

Cum funcționează?

Brățara Pokemon Go Plus te păstrează în legătură cu telefonul, vibrând când te afli pe lângă un Pokestop. Mai multe de atât, vei fi capabil să arunci o Pokeminge fără să scoți telefonul din buzunar. Dispozitivul este un concept relativ nou, un accesoriu separat pentru un software de mobil. Acesta deschide noi posibilități pentru un game play cât mai interesant.

Care sunt beneficiile?

Acest lucru ar oferi o mulțime de beneficii pentru jucători și ar crește experiența de joc . Nu ar trebui să te uiți în mod constant la telefon. Numărul accidentelor cauzate de jucători complet absorbiți de joc ar fi redus. Bateria, chiar și a telefonului, nu ar fi epuizată la fel de repede, deoarece display-ul ar fi oprit pentru mai mult timp cu ajutorul acestui accesoriu.

Vestea bună este că, deși lansarea a fost anunțată pentru septembrie, poți cumpăra ACUM această brățară cool de la emag urmând acest link: Pokemon Go Plus.  Succes la vânătoare de pokemoni! 🙂

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.