Casă & Gradină

Inspirație pentru modele de bucătării

modele de bucătării

Dragele mele, când vine vorba de alegerea unui model pentru oricare cameră din casă sau apartament, avem la dispoziţie aşa de multe variante, încât este foarte greu să te decizi. Iar când e vorba de modele de bucătării, parcă îți vine să renunți la a mai căuta.

Printre cele mai căutate modele pentru inspiraţie sunt cele destinate bucătăriei. Doar trebuie să scrii cuvântul „modele de bucătărie” şi Google îţi sare în ajutor cu o grămadă de imagini care te vor lăsa mască.

Eu vin în întâmpinarea voastră cu altfel de informaţii. O altfel de schemă, care să te ajute să faci alegerile corecte. Plus câteva modele găsite de noi şi oferite vouă drept inspiraţie.

Stabileşte-ţi un BUGET

Îţi vei mulţumi mai târziu. De ce? Fiindcă preţurile pentru mobilier şi accesorii, atunci când le aduni, pot fi destul de ridicate. Și nici nu îți dai seama când vei depăși ceea ce îți poți permite.

Stabileşte clar bugetul pentru mobilă. Dacă te gândeşti să-ţi faci o mobilă la comandă bugetul trebuie să fie pe măsura pretenţiilor, iar dacă doreşti să cumperi o mobilă gata tăiată, sigur vei găsi ceva pe măsura bugetului tău.

Alege electrocasnicele înaintea mobilei

Avem un articol tare util despre electrocasnicele încorporabile, pe care-l găseşti aici.

Apoi, în secţiunea Gadgeturi găseşti sfaturi şi idei despre câteva electrocasnice în parte. De la robot de bucătărie la frigidere. Am încercat să facem ceva util şi la îndemâna tuturor 🙂

Electrocasnicele înaintea mobilei de bucătărie, fiindcă mai uşor găseşti mobilă care să se potrivească cu mărimea electrocasnicelor, decât invers. Ori mobila se mai poate modifica, indiferent dacă este pre-asamblată sau la comandă (aceasta este şi mai uşor de modificat 😛 ).

Cumpără de aici electrocasnice

Modele de bucătării mici

Nu cred că avem nevoie de cuvinte pentru a prezenta modele ce urmează. Doar vă lăsăm să vă delectaţi vizual cu câteva poze de modele de bucătărie pentru spaţiu mic. Şi bucătăria mică poate fi cu persoanlitate 😛

architecture-1171462_960_720

kitchen-728728_1920

Modele de bucătării de apartament

Aici ai mai mare spaţiu la dispoziţie, aşa că ai mai multe opţiuni. Iată cele oferite de noi.

furniture-1185522_960_720

kitchen-1242698_960_720

Modele de bucătării pentru casă

Dacă ai la dispoziţie spaţiul oferit de o casă pentru amenajare o bucătărie, eşti şi norocoasă dar ai şi de lucru cu acest spaţiu. Nu ai crede, dar acest spaţiu este cel mai greu de amenajat. Fiindcă sunt multe goluri de umplut şi mobilă de distribuit unde trebuie 😛

Găsești aici mobilă de bucătărie

Iată recomandările noastre.

kitchen-902347_960_720

apartment-185779_960_720

Pe lângă aceste câteva modele, avem pentru tine şi un articol cu 8 idei practice pentru amenajarea bucătăriei. Aşa eşti sigură că vei găsi de ce ai nevoie pe site-ul nostru. 😉

 

8 Comentarii

  • Un articol foarte util! De fiecare data am optat pentru mobila facuta la comanda,atat dormitor,sufragerie,baie,bucatarie ,usile. Nu gasesti tot timpul ceea ce vrei.
    Pentru bucataria de la bloc ,tot realizata la comanda a fost,cei drept destul de piperata. Pentru casa de la tara,nici nu vreau sa ma gandesc ce va urma:-)), ne dorim o bucatarie exact ca la americani, masa de 12 persoane in locul de luat masa(cautam o masa de biliard conceputa astfel incat sa o putem folosi si ca masa de biliard si ca masa pt luarea cinei). Dar,precum sarariile sunt critice in Romania,mai avem se asteptat 10 ani pana terminam.

    • Wow. Asa idee faina ati avut cu masa de biliard, doar ca nu stiu cum ar putea arata. Mai ales daca va doriti sa fie folosita in doua moduri. Spor la cautari 🙂

  • Carmen,in mod personal iti multumesc pentru articol!
    Noi am optat de fiecare data pentru casa noastar pt mobila la comanda. Cei drept,sunt preturi mai piperate dar gasesti in totdeauna exact ce vrei. Asa,fiecare coltisor al casei tale ii gasesti un loc util. Mai avem o bucatarie de mobilat,tot pt mobilier la comanda optam,cei drept la ce salarii mizere sunt in Romania este mai dificil,sper sa reusim!

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.