Casă & Gradină

De ce să alegi electrocasnice încorporabile?

electrocasnice încorporabile

Când vine vorba de amenajarea bucătăriei cu toții ne dorim suficient spațiu pentru depozitarea tuturor ustensilelor și electrocasnicelor necesare desfășurării activităților de preparare a alimentelor. De multe ori suntem tentați să cumpărăm electrocasnice doar pentru faptul că au un aspect plăcut sau sunt recomandate de un prieten, riscând să aglomeram bucătăria. O alternativă pentru a nu încărca spațiul din bucătărie este să alegi electrocasnice încorporabile, care te ajută să menții, foarte ușor, ordinea și curățenia.

În prezent multe din electrocasnicele clasice au și varianta încorporabilă, așa că poți arunca o privire pe lista de mai jos cu electrocasnicele încorporabile pe care le poți găsi pe piață. Analizează bine avantajele și vezi ce ți-ar plăcea să ai în bucătăria ta.

Cuptorul electric – rege printre electrocasnice încorporabile

Se adaptează perfect oricărei bucătării, iar tehnologia din ultima perioadă include programe de gătire asistată, pe reţete predefinite, funcții cu abur datorită cărora ingredientele îşi păstrează vitaminele în timpul gătirii și cel mai important, ce-ai spune dacă cuptorul tău s-ar curăța singur? În prezent este posibil acest lucru datorită funcțiilor de autocurățare cu abur și a suprafețelor antiamprentă din care sunt realizate cuptoarele.

Vezi cele mai vândute cuptoare electrice încorporabile

Află care sunt cele mai ieftine cuptoare electrice încorporabile

kitchen-1224845_1920

Plita electrică – regină printre electrocasnice încorporabile

Plitele incorporabile se potrivesc perfect pe suprafața ta de lucru pentru a da bucătăriei tale un sentiment de continuitate, de întreg. Bucătăriile moderne cu siguranță trebuie să aibă o plită încorporabilă. Avantajul major este că nu mai ai atât de curățat. Nu mai intră mâncare printre aragaz și mobilă și obții rapid o bucătărie curată.

Vezi cele mai vândute plite electrice încorporabile

Află are sunt cele mai ieftine plite electrice încorporabile

Mașina de spălat vase este ajutorul tău de nădejde

Mașina de spălat vase devine din ce în ce mai mult o necesitate. Nu se mai pune neapărat problema dacă să cumperi o mașină de spălat vase, ci cât de încăpătoare să fie și de care să iei: obișnuită sau încorporabilă. Noi recomandăm o mașină de spălat vase încorporabilă, mai ales că ai optat pentru plită și cuptor încorporabile. Alege una care să se potrivească tipului și mărimii vaselor pe care le ai.

Vezi cele mai vândute mașini de spălat vase încorporabile

Află care sunt cele mai ieftine mașini de spălat vase încorporabile

electrocasnice încorporabile

Espressorul – momentul nostru de savoare

Ca și în cazul celorlalte, electrocasnice încorporabile te ajută să economisești spațiu. În plus, cu siguranță bucătăria ta va fi mult mai organizată și mai elegantă. Mai mult, electrocasnicele nu îți vor mai sta în cale, iar tu vei putea să te miști nestingherit prin bucătărie. Vezi aici câteva sfaturi despre alegerea celui mai bun espressor.

Vezi cele mai bune espressoare încorporabile

Află care sunt cele mai ieftine espressoare încorporabile

Cuptorul cu microunde sau masă la minut

Poate nu te-ai gândit să alegi un cuptor cu microunde încorporabil. Ce are dacă acesta este unul obișnuit? Ei bine, dacă toate celelalte electrocasnice sunt încorporabile, de ce să te oprești fix la cuptorul cu microunde?

Vezi cel mai vândut cuptor cu microunde încorporabil

Află care sunt cele mai ieftine cuptoare cu microunde încorporabile

bucătărie

Hota ne ajută să vedem clar bucătăria

Acum chiar și hota ar trebui să fie încorporabilă? Da! De ce să existe diferențe de stil între mobilă și electrocasnice? Dacă tot vrei să ai o bucătărie elegantă, mergi până la capăt! 😉

Vezi cele mai vândute hote încorporabile

Află care sunt cele mai ieftine hote încorporabile

Frigiderul sau electrocasnice încorporabile cheie

Dacă alegi un frigider încorporabil, acesta nu va mai fi expus loviturilor care afectează aspectul general al frigiderului, suprafața care se murdărește pe exterior este mult mai mică decât la cel obișnuit, iar aspectul bucătăriei tale va fi unul curat, modern.

Vezi cele mai vândute frigidere încorporabile

Află care sunt cele mai ieftine frigidere încorporabile

mobilă bucătărie

Mașina de spălat rufe – sora mai mare a mașinii de spălat vase

Unele persoane plasează mașina de spălat în baie, dar altele o poziționează tot în bucătărie. Și cum poți câștiga și mai mult spațiu de lucru decât alegând o mașină de spălat rufe încorporabilă? Practic, te folosești de orice spațiu liber pentru a câștiga blat de lucru. Gospodinele apreciază enorm de mult acest aspect. 🙂

Vezi cele mai vândute mașini de spălat rufe încorporabile

Află care sunt cele mai ieftine mașini de spălat rufe încorporabile

Haide să recapitulăm puțin de ce îți recomand să alegi electrocasnice încorporabile:

  • economisești spațiu
  • oferi un aspect modern bucătăriei
  • beneficiezi de tehnologie de ultimă generație: autocurățare, suprafețe antiamprentă, distribuție 3D a căldurii sau inducție
  • nu impun atât de multe restricții atunci când vrei să amenajezi bucătăria
  • sunt fiabile și se integrează perfect în orice bucătărie, indiferent de configurație
  • chiar dacă ai multe electrocasnice, aspectul general al încăperii va fi unul relaxat și nu unul aglomerat
  • îți oferă o mai bună organizare a spațiului
  • oferă un aspect plăcut vizual

Acum că ai rezolvat problema alegerii electrocasnicelor, dar şi a treburilor din gospodărie, poţi să îţi faci liniştită planuri pentru amenajarea bucătăriei, alegând orice culoare de mobilier îţi doreşti – electrocasnicele încorporabile se vor integra perfect în planurile şi în bucătăria ta.:)

2 Comentarii

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.