Lifestyle

Iata care sunt vedetele care au decis sa se casatoteasca in secret

Iata care sunt vedetele care au decis sa se casatoteasca in secret

Esti mereu la curent cu ceea ce fac celebritatile tale preferate? Atunci trebuie sa stii care sunt celebritatile care au decis sa se casatoreasca in secret.

Foarte multe au preferat discretia si s-au bucurat de ceremonii mai restranse. In plus acestia au avut alaturi doar familia si cativa prieteni.

Vedetele care au decis sa se casatoreasca in secret

Scarlett Johansson si Colin Jost

Scarlett Johansson si Colin Jost au pastrat foarte bine secretul cu privire la nunta lor. Cei doi s-au casatorit in luna octombrie a anului 2020 , asta dupa ce s-au logodit in mai 2019. Ceremonia a fost destul de restransa .

Dwayne Johnson si Lauren Hashian

“ The Rock” si Lauren Hashian s-au casatorit pe data de 18 august 2019 in cadrul unei ceremonii discrete in Hawaii.  Cei doi formeaza un cuplu inca din anul 2007 insa abia in anul 2019 au facut pasul cel mare.  La cateva zile dupa marele eveniment, actorul a declarat ca totul a fost organizat in mare parte de familia lui.

Printesa Beatrice si Edoardo Mapelli Mozzi

Printesa Beatrice si Edoardo Mapelli Mozzi s-au casatorit in cadrul unei ceremonii secrete la care a fost prezenta doar familia in luna iulie a anului 2020. Palatul Buckingham a confirmat nunta intr-un comunicat „Ceremonia privată a Prințesei Beatrice și Edoardo Mapelli Mozzi a avut loc vineri, 17 iulie, la 11 dimineața la Royal Chapel of All Saints din cadrul Royal Lodge, Windsor.”

Beyonce si Jay-Z

Beyonce si Jay-Z s-au casatorit in anul 2008.Ceremonia lor secreta a avut loc in penthouse-ul din Manhattan. Locul a fost decorat cu 70.000 de orhidee aduse din Thailanda. Imaginile de nunta nu au fost facute publice.

Mila Kunis si Ashton Kutcher

Mila Kunis si Ashton Kutcher au organizat o petrecere secreta in anul 2015 in weekendul in care avea loc Ziua Independentei. Ashton Kutcher a declarat ca au fost foarte discreti pentru ca nu au vrut sa atraga atentia fanilor.

Cameron Diaz si Benji Madden

Cameron Diaz si Benji Madden s-au casatorit dupa 7 luni de relatie. Cei doi s-au casatorit in anul 2015 iar ceremonia a fost organizata in casa lor din Beverly Hills „Ne-am căsătorit în sufrageria noastră, în fața prietenilor noștri. Am făcut o mică petrecere în curte”, a declarat Benji.

Blake Lively si Ryan Reynolds

Blake Lively si Ryan Reynolds formeaza unul dintre cele mai discrete cupluri de la Hollywood.  Cei doi s-au casatorit in luna septembrie 2012 in cadrul unei ceremonii secrete la Boone Hall.

Julia Roberts si Daniel Moder

Julia Roberts si Daniel Moder s-au casatorit in anul 2000 pe platourile de filmare ale peliculei The Mexican. Daniel era cameraman in acest film iar pe data de 4 iulie 2002 cei doi s-au casatorit.

Jada Pinkett si Will Smith

Jada Pinkett si Will Smith s-au cunoscut in anul 1990 la auditiile serialului The Fresh Prince. Chiar daca Jada nu a primit rolul aceasta a inceput sa formeze un cuplu cu Will Smith. Pe data de 31 decembrie a anului 1997 s-au casatorit.

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.