Fashion

Fashion gone wild sau moda pentru excentrici

modă

Moda vazută de mulți se poate descrie ca fiind confortabilă, normală, simplă și ușor de achiziționat. Pe de altă parte, sunt alte persoane mai „excentrice”, ce gandesc fix opusul: moda trebuie să fie grandioasă, magnifică, în afara tiparelor obișnuite.

Uneori acest fashion o ia razna

    

Iar de cele mai multe ori, reușesc să iasă din tipare la propriu: fie că vorbim de croieli exagerate, materiale neobișnuite, accesorii inedite sau chiar modelele opuse sexului pe care îl reprezintă. Aceasta în final este moda sau costumele de scenă. Cine nu o cunoaște pe Lady Gaga și garderoba ei din altă lume? Mulți se simt oripilați și îngroziți de aceste apariții care, la un moment dat, îți provoacă, poate, chiar coșmaruri și frici.

Vrei haine la modă? Intră aici și vezi ce îți face cu ochiul! 🙂

Geniul creator neînțeles

Ceea ce nu se înțelege, de fapt, este geniul creator al fiecărui designer în parte. Fiecare colecție are o poveste și un mesaj pe care vrea să îl transmită. Fie că vorbim de rochii de ocazie, costume de baie sau smart office, colecția se adresează unui anumit tip de persoană. Deși se dorește să se cuprindă un spectru mai larg, fiecare persoană poate să decidă dacă se încadrează sau nu în acel tipar.

Ce e de făcut? Amuzați-vă! Designerul vestimentar împreună cu echipa lui au depus o muncă enormă, care nu se vede la fel de pe podium. Numai cine lucrează în domeniu poate aprecia, cumva, toată munca depusă și talentul de care trebuie să dai dovadă.

E primăvară deja! Înnoiește-ți garderoba cu haine la modă!

Moda se reinventează mereu

Oamenii se plictisesc repede și vor mereu ceva nou. Iar în modă trebuie să fii foarte inventiv pentru a nu da greș și pentru a-ți ține clienții aproape. Nu-și face griji, nu trebuie să porți acele costume amuzante sau înfiorătoare. Gândește-te la ele ca la o extensie a creativității sau ca o poveste care trebuia spusă. Moda dorește să se elibereze de anumite bariere și norme, iar, de multe ori, se reușește. Indiferent de gurile rele sau criticii asprii, întotdeauna va fi cineva care va sparge normele și le va încălca. Pentru că, în final, nu mai există nicio normă care să nu fi fost încălcată. Încă.

Acum este rândul tău să ne povestești. Care este designerul tău favorit și de ce? 🙂

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.