Beauty

Farmecul oricărei femei vine din interior

frumusețe

Mereu am considerat că frumuseţea vine din interiorul oricărei femei, iar produsele cosmetice sunt mici unelte pentru întreţinerea exterioră.

În urmă cu câţiva ani, o mătuşă îmi povestea despre cum avea ea grijă de tenul ei. Mi-a rămas în minte felul în care vorbea şi nici acum nu am uitat cât de luminoasă era faţă ei, cât de fine şi delicate erau mâinile ei şi cu câtă graţie gesticula şi mergea prin casă. Îmi povestea că în fiecare dimineaţă şi seară folosea lapte demachiant în loc de apă de la chiuvetă. Făcea acelaşi lucru de peste 50 de ani. Uneori seara se dădea cu apă cu trandafiri, făcută de ea.

Tot atunci îmi spunea „Este foarte important să ai grijă şi de mintea ta. Frumuseţea fizică este trecătoare, dar frumuseţea sufletească niciodată nu se degradează. Ai grijă de pielea ta, de corpul tău şi de mintea ta în acelaşi timp. Asta înseamnă să fii feminină şi fericită cu ţine însăţi.”

După 15 ani, lecția rămâne

Şi acum am în minte lecţia primită de ea în acea zi, chiar dacă au trecut peste 15 ani între timp. De atunci încerc să aplic sfaturile ei, cu mici schimbări. Am produse care se potrivesc cu tenul meu şi cu nevoile mele. Folosesc lapte demachiant dimineaţa şi seara, dar şi o cremă de zi potrivită pentru vârsta mea. Uneori când plec într-o scurtă călătorie cu bicicleta, iau cu mine puţină apă micelară. Simt nevoia când fac pauză să îmi curăţ tenul pentru că transpiraţia şi praful nu fac bine tenului meu. Nu cred că nu voi avea vreodată riduri… şi acum am atât de la râs, cât şi de la trecerea timpului. Dar eu sunt fericită cu mine şi asta este important.

Frumuseţea şi încrederea se cultivă în familie. În cazul meu, o mătuşă m-a învăţat lucruri despre frumuseţe pe care şi acum le aplic, iar mama m-a învăţat despre încrederea în mine însămi şi în ceilalţi oameni. Eu la rândul meu îmi doresc să văd femei care au încredere în ele, sunt mulţumite de corpurile lor şi au grijă de frumuseţea lor folosind produsele potrivite. Să nu uităm să feminitatea este un ansamblu de graţie, încredere în sine, frumuseţe şi cultură. Ea aduce bucurie celei care o deţine şi încântare celor din jurul ei.

Farmecul produselor românești

Mi-a plăcut dintotdeauna că am găsit produse de îngrijire specifice vârstelor, dar şi diferitelor tipuri de ten. De la Farmec mereu am găsit ceva care să mi se potrivească şi de aceea am recomandat mereu prietenilor Farmec că fiind o marcă de încredere, accesibilă şi cunoscută.

Îmi plac la nebunie brand-urile româneşti şi dacă este unul pe care îl folosesc de ani de zile, acesta este Farmec. De când am grijă de tenul şi corpul meu, această marcă prietenoasă întotdeauna mi-a oferit rezultatele dorite.

Am descoperit că marca Farmec lansează o nouă gamă de produse pe care cu nerăbdare abia aştept să o încerc. Ochii, buzele, părul, tenul, călcâiele se vor bucura în fiecare zi de atenţie cu noile produse, iar Crema pentru mâini și unghii cu argan o să fie în fiecare zi cu mine în geantă oriunde voi merge.

Spune-ne poveștile tale despre frumusețe

Pe lângă mătușa mea, bunica îmi zicea să îmi fac mască de păr cu ou pentru că va fi mai strălucitor. Am încercat asta prin clasa a 6-a şi am uitat de ou. Am umblat o zi întreagă cu oul prin curte. Seara nu ştiam ce miros mă urmăreşte, dar părul a fost foarte strălucitor.

Te invit să ne povesteşti despre persoana care te-a învăţat despre frumuseţe şi încredere în tine. Mai ales dacă ai povești haioase despre ponturile de frumusețe primite de la femeile înțelepte din viața ta.

Surse foto:

pexels.com/farmec.ro 

Articol înscris în cadrul Spring SuperBlog 2017

2 Comentarii

  • Ador produsele FARMEC. Sunt prietena lor de mai mult de 15 ani. Nu as putea gasi un defect niciunui produs .

    • Adevărul este că și eu sunt mare fan Farmec. Pielea mea chiar se simte mai bine alături de produsele lor! 🙂

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.