Timp Liber

Cele mai frumoase orase pe care sa le vizitezi toamna

Cele mai frumoase orase pe care sa le vizitezi toamna

Toamna este anotimpul perfect in care poti descoperi locuri noi. Poti vizita orase de-a dreptul fascinante si te vei putea bucura de o vacanta plina de farmec.  Europa este plina de orase extraordinare care te vor cuceri cu unicitatea lor mai ales toamna atunci cand natura explodeaza in cele mai frumoase si cele mai interesante culori.

Orasele pe care sa le vizitezi toamna

Varsovia

Daca adori cladirile pitoresti si pline de istorie atunci Varsovia este orasul ideal pentru tine. Vei avea parte de o locatie in care te vei bucura de cultura si de bere. Orasul are foarte multe baruri cu un design unic unde te poti distra pana dimineata. Acest oras a renascut din ruine atunci cand capitala Poloniei a fost distrusa masiv de nemti in al Doilea Razboi Mondial.

Marsilia

Marsilia este cel mai mare oras din Franta si a fost dintotdeauna un port important si strategic. Amintirile istoriei acestui port pot fi vazute si pot fi admirate la fiecare pas. Orasul a fost fondat de greci si a devenit cel mai important port antic al Mediteranei. In prezent, Marsilia este cel mai fascinant si cel mai cosmopolit oras european. Este ideal de vizitat toamna atunci cand temperatura este una moderata si nu este plin de turisti.  Atunci cand ajungi in acest minunat oras trebuie sa incerci cunoscuta supa groasa si sarata de peste.

Valencia

Valencia este un oras plin de culoare si are tot ce ti-ai putea dori de la o destinatie unde vei petrece cateva zile de vis. Orasul emana o energie molipsitoare si este cel mai atractiv oras al Spaniei. Are o istorie veche de peste 2000 de ani. Valencia este un oras plin de arta si de arhitectura, parcuri si gradini magice. Mancarea este absolut delicioasa si temperaturile placute te vor indemna sa revii aici ori de cate ori vei avea ocazia.

Napoli

Napoli este orasul in care a luat nastere delicioasa pizza. Daca esti fan atunci trebuie sa ajungi in acest oras macar o data in viata. Napoli este un oras incredibil, plin de viata si de culoare in care iti poti petrece toata ziua plimbandu-te pe strazile fermecatoare. Vei putea admira biserici superbe, statui neobisnuite dar si artisti stradali.

Porto

Porto este un oras superb din nordul Portugaliei si este ridicat pe dealurile printre care se strecoara raul Douro, un ors cufundat in istorie si in traditii. Istoria, arhitectura dar si mancarea sunt niste aspecte care iti vor transforma complet vacanta.

Praga

Orasul Praga straluceste sub lumina minunata a toamnei si il imbraca in niste culori magice care scot in evidenta frumusetea orasului. Capitala Cehiei mai poarta denumirea si de “ Orasul de aur” sau “ Orasul celor 100 de turnuri” si face parte din acel grup de orase istorice care si-au pastrat structura urbana si care iti va oferi sansa sa te intorci in timp. Vei descoperi in acest minunat oras cum mai multe stiluri precum cel renascentist, cel baroc , cel gotic sic el art nouveau se impletesc de minune.

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.