Business

Care sunt upgrade-urile propuse de versiunea Revit 2023 de la Autodesk?

In cadrul programelor asistate de computer pentru domenii precum constructii si arhitectura se regasesc inclusiv aplicatiile software din categoria Revit. Versiunile programelor Revit de la Autodesk sunt printre cele mai folosite in constructii, arhitectura si infrastructura. Recent a fost lansata versiunea Revit 2023. Noua versiune se adreseaza utilizatorilor cu diferite functionalitati si unelte care au beneficiat de un upgrade fata de versiunile precedente ale soft-ului.

Obiectivul principal al aplicatiei Revit 2023 este de a creste precizia in cadrul proiectelor pentru etapele de intocmire a documentatiei, proiectare si realizare a desenelor 3D. Upgrade-urile propuse in aceasta noua versiune Revit de la Autodesk au menirea de a imbunatati semnificativ randamentul pentru procesele si pentru operatiunile specifice din cadrul fiecarui proiect.

Noile functionalitati ale aplicatiei Revit 2023

In momentul in care utilizatorii achizitioneaza licenta pentru programul Revit 2023, acestia se vor putea bucura de diferite functinalitati si seturi de unelte extrem de utile pentru un randament mult imbunatatit. Aceste functionalitati se regasesc la nivelul a patru paliere. Un prim palier inglobeaza acele functii care sunt utilizate pentru etapa de proiectare a modelelor de tip arhitectural.

Al doilea palier faciliteaza accesul la seturi de functii care au un rol important pentru intocmirea documentatiei fiecarui proiect in parte. Ajungem la un al treilea palier, acesta avand incluse toate functiile destinate schimbului de date in diferite tipuri de fisiere cu alte aplicatii software. Prin intermediul acestor functii se realizeaza transferul de fisiere sub forma acelor formate care sunt accesibile in aplicatia Revit 2023 inspre alte programe asistate de computer.

Ultimul palier care include aceste functionalitati este cel care asigura imbunatatirea proceselor specifice prin aceea ca asigura accesul la numeroase functii care sunt utile pentru dezvoltarea aplicatiilor din categoria Add-On prin intermediul mediilor de lucru Revit API sau Dynamo. Interoperabilitatea cu alte programe asistate de computer este un atuu major adus de aplicatia Revit 2023. Interoperabilitatea este o caracteristica facilitata de catre functia IfcExporter. Aceasta functie permite exportul fisierelor in formatul IFC4.

In acelasi timp functia IfcExporter inseamna adaugarea de date de tip spatial pentru toate obiectele care sunt folosite in cadrul proiectelor. Localizarea spatiala are la baza formatul EPSG si este un detaliu de importanta majora pentru proiectele de infrastructura sau pentru cele din constructii. Nu in ultimul rand versiunea Revit 2023 permite accesul la anumite seturi de date care se adreseaza unei palete diversificate de echipamente si dispozitive. Astfel avem seturi de date destinate echipamentelor medicale, dispozitivelor pentru protectia la incendiu sau echipamentelor audio-video.

Achizitioneaza licenta pentru aplicatia software Revit 2023

Datorita functionalitatilor implementate de aplicatia Revit 2023, utilizatorii care apeleaza la aceasta aplicatie pentru proiectele din domeniul constructiilor si al arhitecturii vor putea eficientiza anumite procese si vor creste precizia proceselor specifice. In acelasi timp vorbim despre o automatizare mult imbunatatita, dar si despre cresterea randamentului pentru elaborarea documentatiei, planificarea proiectului, proiectarea sau administrarea proiectului in ansamblu.

Pentru a beneficia de functionalitatile Revit 2023 este necesara achizitionarea unei licente pentru acest software. O astfel de licenta poate fi achizitionata de pe www.cadexpert.eu.

 

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.