Beauty

Cand este cel mai bun moment pentru a incepe un tratament de epilare definitiva

Daca ai tot citit diferite informatii sau daca ai primit feedback din partea persoanelor din anturajul tau cu privire la epilarea definitiva si ai decis ca aceasta abordare este cea mai indicata pentru a scapa de pilozitatea nedorita, atunci poate ca te intrebi cand este cel mai bun moment pentru a incepe un astfel de tratament. Ei bine, trebuie spus ca este ideal sa incepi astfel de proceduri de epilare cu lumina intens pulsata undeva in lunile de toamna sau la inceputul iernii.

Argumentul care sta la baza acestei afirmatii este faptul ca in lunile de iarna imbracam haine groase si de cele mai multe ori expunem foarte putin pielea corpului. Pe de alta parte, in lunile calduroase de vara si chiar in zilele insorite ale primaverii si ale toamnei ne place sa purtam haine lejere si care sa permita pielii sa vada razele soarelui. Mai mult, sedintele de epilare definitiva Bucuresti pot sa fie pregatirea perfecta pentru viitoarea vacanta pe plaja.

Durata tratamentelor de epilare definitiva

Avand in vedere faptul ca pentru un tratament complet de epilare definitiva este nevoie un numar cuprins intre 8 si 12 sedinte, aceste sedinte fiind organizate la un interval de 4 sau 6 saptamani, este foarte bine ca inceperea acestor proceduri sa tina cont de durata unui astfel de tratament estetic complet.

Cu alte cuvinte, daca vrei ca vara viitoare sa nu iti mai faci griji cu privire la parul nedorit din anumite zone ale corpului si vrei sa te bucuri la maxim de fiecare zi petrecuta la plaja, la strand sau chiar la plimbarile prin centrul orasului, atunci poti incepe tratamentul de epilare undeva in lunile de toamna sau iarna.

O astfel de abordare iti va permite ca inca din primele luni cu zile calduroase in care poti imbraca haine lejere si care sa iti lase la vedere pielea sa nu iti faci griji cu privire la parul nedorit. Acest lucru se datoreaza faptului ca inca de la prima sedinta de epilare definitiva Bucuresti vei observa cum pana la 30% din parul supus tratamentului de epilare va fi indepartat. In consecinta, dupa un numar de cateva sedinte ale acestui tratament vei putea remarca faptul ca parul este tot mai rar, aproape ca nu mai creste si in anumite zone cade foarte usor.

Trebuie subliniat faptul ca odata ce aceste proceduri ale tratamentului initial sunt incheiate, tot ceea ce mai este nevoie este sa mai urmezi inca 1-2 sedinte de intretinere a epilarii definitive. Acest lucru se datoreaza regenerarii naturale a corpului, regenerare care duce la crearea de noi radacini de fire de par in alte zone fata de cele supuse tratamentului cu lumina intens pulsata.

Incepe azi un tratament de epilare definitiva!

Nu mai amana nici macar o singura zi! Alege sa te bucuri de o piele mereu fina si delicata, iar pentru acest lucru tot ceea ce trebuie sa faci este sa te programezi pentru o prima sedinta de epilare definitiva Bucuresti. Poti face acest lucru pe epilpoint.ro.

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.