Dragoste & Sex

De ce să stai în casă de Valentine’s Day

Vine în două zile Sf. Valentin şi încă nu ştii cum să îţi suprinzi iubitul? Ce ai zice dacă ţi-aş da trei ponturi uşoare să intri sub pielea lui şi  să simţi tot ce simte şi el atunci când e cu tine?

Ia-ți timp destul pentru a alinta pielea iubitului

Fiecărei persoane în parte îi place să fie atinsă sau mângâiată. Acest lucru creează o conexiune aparte între cei doi iubiţi. Ca atmosfera să fie cât mai plăcută şi incendiară în final, nu uita de lumânările parfumate, muzica sexy lounge pusă pe fundal şi lumina cât mai difuză. Dacă îţi este mai uşor stinge-o de tot.

Folosește-te de lumânări ca să creezi atmosfera romantică. Cumpără-le de aici.

Nu vă grăbiţi, dedicaţi-vă suficient timp pentru a putea să induceţi starea de bine şi erotism care va urma. Lasă-l să te cunoască aşa cum nu a mai făcut-o până acum. Ai încredere în el pentru că asta va genera la rândul lui încredere în tine.

Pielea este unul din organele cele mai sensitive din tot corpul şi prin atingerea ei sistematică se generează o eliberare masivă de endorfine. Bucurați-vă amândoi de endorfinele care vă inundă organismul.

Ambienţa perfectă este și să-i acorzi atenție sporită

Pregăteşte cada cu apă caldă, spumă şi adu și nişte şampanie în pahare. Îţi aduci aminte cum te spăla mama ta când erai mică? Aplică-i acelaşi tratament acum. Cu siguranţă îl vei surprinde. Spală-i întâi părul cu şampon masându-i temeinic scalpul, acest lucru ajutându-l să se relaxeze şi să îşi elibereze mintea de alte gânduri.  Apoi te poţi extinde cu uşurinţă către restul corpului…Nu uita de fiecare particică de piele care prin atingeri repetate şi fine îl vor duce către alte culmi. La final, dacă doreşti, i te poţi alătura în cadă, dar acesta este momentul lui. Lasă-l să se bucure cum se cuvine de el. Seara încă nu s-a încheiat.

Învață puțină geografie senzuală

Cu muzica în surdina, lumânările deja pregătite, invită-l la o sesiune de masaj erotic. Nu-i spune din prima ce i-ai pregătit, lasă-l să ghicească. Întinde-l pe burtă, în timp ce pregăteşti uleiul de corp pentru masaj (poți cumpăra de aici unul de calitate). Ai grijă să încălzești uleiul pe mâinile tale pentru ca totul să fie cât mai plăcut și relaxant cu putință.

Pasul 1. Masează-i întâi gatul, ca mai apoi să te întinzi către omoplaţi şi spatele său. Ocupă-te cu sfinţenie de fiecare părticică de piele. Alternează mângâierea, cu ciupitul pielii sau o uşoară batere a acesteia. Continuă până simți că spatele lui este relaxat.

Pasul 2. Treci la masajul braţelor și palmelor – nu uita că palmele conțin destule terminații nervoase -, apoi mută-te către picioare începând de la tălpi către coapse, cât mai încet. Lasă pentru ultima parte zona feselor şi a zonei lombare, încă nu e timpul să te ocupi de ele. Urcă încet, creând presiune prin masaj dintre tălpi înspre zona inghinală. Răspunsul lui nu va întârzia să apară. 🙂

Cumpără cărți despre masaj și uleiuri de masaj de aici.

Pasul 3. Revino cu mângâierile în zona spatelui, iar în timp ce masezi ceafa, muşcă-i uşor lobul urechii, ca la sfârşit să i-l penetrezi  uşor cu limba. Aşeză-te peste el şi alternează masajul mâinilor, cu cel al sânilor şi restul corpului. Nu uita să îi săruţi fiecare nod al coloanei vertebrale în timp ce pubisul tău îl va gâdila uşor în zona fesieră.  Nu fii deloc suprinsă dacă după un astfel de tratament, cu respiraţia grea, asudând uşor, singurul lucru la care se va gândi e doar cum să treacă la pasul următor. De altfel, finalul uneori poate sosi mai uşor şi mai repede decat ai anticipat iniţial. Dacă îţi doreşti să continui masajul, fă-o liniştindu-l uşor. Dacă nu, pune capăt agoniei şi lasă-te în braţele lui.

În fond,  nu se rezumă totul la orgasm sau penetrare, ci este ceva mult mai adânc: crearea unei conexiuni spirituale şi fizice dincolo de norma cotidiană. Să vă legaţi sufletele e ceva magic care se transpune şi în aşternuturi.

 

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.