Dragoste & Sex

Şapte păcate de Valentine’s

lenjerie sexy

Peste mai puţin de o lună este mult aşteptatul Sf. Valentin, ocrotitorul dragostei şi al pasiunii nestăvilite. Dar ce te faci când nu ai încă idei pentru partenerul tău? Cu ce să îl surprinzi?

Până ne apucăm să căutam idei, îţi sugerez să îl laşi pe Ed Sheeran- Make it Rain, să ne facă introducerea. Ia-ţi un pahar cu vin, lasă lumina difuză și lasă-te purtată de simțuri.

Înainte să iei orice decizie gândeşte-te, ce îi place iubitului tău, dar mai ales ţie. Cu ce l-ai putea surprinde? Fii sigură că el se va bucura oricum indiferent de alegerea făcută. Închide  ochii şi imagineză-ţi cum ţi-ar plăcea să fie cea mai romantică şi senzuală noapte a vostră. Am zis noapte, dar de fapt voiam să zic nopţi. Cine se limitează la o singură noapte cu asemenea frumuseţi, gata să te îmbrace?

Inocență sexy

În prima seară surprinde-l cu o uşoară senzualitate, aparent banală…poartă fie un halat cu decoraţii din dantelă sau o pijama formată din două piese dar foarte sexy.Toarnă-i un pahar de vin şi întreabă-l cum i-a fost ziua. Fă-i un masaj uşor pe umeri în timp ce îşi ia cina. Ştiu că eşti obosită, dar aşa  este şi el. Muşcă-ţi uşor buza în timp ce îi mai torni un pahar de vin şi îl priveşti în ochi. Iar apoi părăseşte camera. Te va urma singur.

Lenjerie sexy ce dezvăluie mai mult

În a doua seară poartă un chemise pe orice culoare crezi că te avantajează sau optează pentru un maiou şi pantalonaşi scurţi de pijama. Inseraţiile de dantelă exact in locurile pe care le doreşti evidenţiate nu-i vor scăpa nici lui din vedere. Acum tu eşti cea care are nevoie de un masaj şi un pahar de vin. Încă uşor timidă, spune-i ce îţi doreşti. Pune în playlist Deepak Chopra feat. Demi Moore-Desire şi aprinde o lumânare parfumată preferată iar pe ritmurile muzicii lasă dorinţa să se facă simţită. Fii tu cea care are sex-drive-ul de data aceasta. Mai apoi restul vine de la sine.

Senzualitate mocnită

În a treia zi spune-i că îţi este puţin cald. Scapă de halatul din prima seară şi dezvăluie-i noua achiziţie: un chemise de culoarea pasiunii, atât de fin la atingere încât nu va vrea să scape de el prea repede. Fiecare opţiune vine cu senzuala dantelă nelipsită din orice lenjerie sexy. Va înţelege şi va lăsa pasiunea să mocnească la foc mic în timp ce ştie că vinul se bea mai uşor de pe gâtul tau în timp ce Morcheeba-Slow down e pe fundal.

Lucrurile încep să se încingă

În a patra zi…lucrurile încep sa devină puţin mai incitante. Chemise-ul sexy este înlocuit de un body cu totul special: crotchless. Cu aplicaţii dantelate în culori senzuale sau neutre care nu îl vor lăsa nici de data asta nepăsător. Iar dacă doreşti să îl foloseşti în afara dormitorului este foarte uşor de purtat. Iar Juliene-Sugar Daddy îţi şopteste uşor…urmează încă o noapte.

Treci la un alt nivel

A cincea zi…pasiunea trece prin o nouă fază în care corpul îţi este învăluit de un body crotchless din dantelă neagră fie de un catsuit cu siret ce îţi lasă coapsele la vedere alături de un decolteu generos. Fundalul este inundat de muzica senzuală a celor de la Nightmare on Wax-Les nuits plus un ruj roşu şi un parfum incendiar. Îndrăzneşti?

Lucrurile iau o turnură jucăuşă

În a şasea zi… e timpul să ne punem măştile şi să îl laşi să te conducă către culmile plăcerii. Cătuşele şi masca sunt accesoriul potrivit pentru un preludiu de vis. Lasă-l să te surprindă sărutându-te, în timp ce mâinile şi ochii îţi sunt legaţi cu satin dantelat. Dacă îţi doreşti o atmosferă mai hardcore, optează pentru un body din piele lucioasă cu accesorii metalice. Îndrăzneşti la mai mult? The Lovers-La Degustation te îmbie la un vin din anul în care te-ai născut…

Ai talent la actorie?

În a şaptea zi e timpul să joci play-roles: fie că porţi un costum sexy de menajeră din dantelă, asistentă sau profesoară, învaţă-l încă lucruri pe care nu le ştie cu siguranţă. Niciodată nu a fost mai uşor să faci curăţenie în casă în lenjerie sexy extrem de hot. Dacă tensiunea o ia razna, oferă-i un prim-ajutor senzual în costumul de asistentă medicală. Iar apoi treceţi amândoi la tablă şi rescrieţi-vă iubirea în timp ce tu porţi costumul de profesoară. Cu siguranţă cei de la Sexonica-Wet Dreams vă vor da multe idei noi.

Deocamdată cele şapte păcate, câte unul în fiecare zi, se opresc aici, dar nu şi pentru voi. Intră pe siteul www.sevensins.ro si vei descoperi o gamă atât de largă încât îţi va acoperi următorii trei ani în materie de lenjerie intimă, lenjerie sexy, body-uri, corsete, accesorii sexy, stockings. Și asta nu e tot, mai sunt multe alte lucruri pe care trebuie neapărat să le încercaţi.

Daţi frâu liber iubirii până nu se termină stocurile. În fond ce o face pe o femeie mai fericită decât fericirea propriului partener?

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.